georgel_spin scrie:am avut un abu garcia agenda Mort manie care s-a rupt azi dimineata si acu port doliu,
ajutatima sa-mi gasesc o nuia de stiuca in15-30 mai moale si cu un pret rezonabil,adica pana in 200 de ron
ca studentii n-au.
asta e nu ne e rusine,om creste noi mari!!!!

Era sa zic Maver Esox, ca tocmai s-a bagat pe TotalFishing si avuram pe topicul respectiv o gramada de discutii

.
M-am oprit la timp, vazand ca vrei un bat moale. Ti-as putea recomanda un bat pe care il am si eu. Puternic si rezistent (are ranforsari de kevlar, iar mufarea e intarita cu ferula metalica), fara a fi exagerat de greu, inele SIC, relativ bine finisat si nu foarte scump (costa in jur de 150-170 lei, daca bine tin minte). Nu stiu insa daca il gasesti prin Cluj. E vorba despre Spro Shadow X Force 2,10m 20-40g. Sa nu te pacaleasca faptul ca plaja de greutate a nalucilor incepe de la 20g. Eu am dat si cu voblere de 5-7g cu el si merge. Aproape ca o poti considera o lanseta universala.
Poti vedea cateva fotografii cu (o parte din) el pe galeria mea foto.
O alta optiune ar fi Cormoran Black Bull HTC 2,10m 5-30g. E mai ieftin, dar eu iti recomand totusi Spro-ul (apropos, am si un Cormoran - HTC-ul de 1,95m 5-25g - de-aia vorbesc).
Astea au fost betele pe care le stiu si care se incadreaza in cerintele tale. Sunt strict de pe piata din Romania. Pt. bete americane (desi am si eu vreo 3) las pe altii sa te indrume. Nu stiu bete americane bune pe care sa le poti lua de la noi cu 200lei.