Vopseluri pentru silicoane..
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Vopseluri pentru silicoane..
Are cineva idee ce fel de vopseluri sant compatibile pentru a fi aplicate cu aerograful si sa adere pe siliconul nalucilor soft??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Re: Vopseluri pentru silicoane..
Vrei sa le schimbi culoarea sau sa adaugi vreun desen pe exteriorul nalucii?
- semlecangheorghe
- veteran
Vreau sa le dau paternuri deosebite si detalii gen aripioara,umbre etc..si nu stiu ce vopseluri ar fi cat de cat aderente pe silicon..o sa incerc cu acrilice una alta sa vad ce se intimpla..
.
.
Te chinui degeaba. Am incercat eu si nu tin mai deloc. Cele vopsite din fabrica sunt la cald sau din turnare.
Singurul lucru care-l poti face e sa le schimbi culoarea definitiv cu un dip special pe baza de diluant.
http://www.tacklewarehouse.com/Spike_It ... IDGWD.html
Singurul lucru care-l poti face e sa le schimbi culoarea definitiv cu un dip special pe baza de diluant.
http://www.tacklewarehouse.com/Spike_It ... IDGWD.html
Incearca sa le vopsesti dupa care sa dai pe toata suprafata cu suflanta( sau invers) incorporand astfel particulele de vopsea in materialul topit superficial ..nu stiu daca functioneaza cu orice vopsea sau material din care este turnata naluca ...dar merita o incercare.
- semlecangheorghe
- veteran
No buun, exista deci o singura cale sa aflu ce si cum..
.
.
Metoda este functionala....dar cum ziceam, nu stiu in ce combinatie de vopsea/silicon.
-
- veteran
Gigi, nu te chinui degeaba. Am incercat zeci de variante ( stii ca eu mai torn twistere) si rezultatele sant sub asteptari. Exista o singura solutie de rezolvare a problemei : vopsele creeate special pentru vopsirea cauciucelor. Am vazut pe site, nu sant scumpe, sant numai culori de baza, nu stiu daca merg cu aerograful ( probabil au in compozitie un diluant care penetreaza siliconul, deci ar putea distruge garniturile, daca nu sant din teflon) Partea proasta este ca sant in state si nu le expediaza in afara fiind substante interzise la transport. Daca ai pe cineva pe acolo care ar putea sa strecoare in bagaj cateva sticlute, sau sa expedieze un pachet cat mai mic care sa nu atraga atentia si sa nu zornaie sticlele inauntru poate ar merge.Caut maine si-ti trimit pe mail adresa firmei respective.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
- semlecangheorghe
- veteran
Domn ca intotdeauna.Garnituri de teflon exista, si cu Statele se rezolva..
.
.
- doru9644
- utilizator constant
Ancearca sa le ,tatuezi,cu vopsea serigrafica , dracia aia de vopsea chiar tine pe orce, doar sa incerci sa inlaturi ,vaselina, de pe ciunga unde o ,tatuezi.