Buna ziua,
Ma intereseaza sa achizitionez cateva voblere yo-zuri si lucky craft, pe care nu le gasesc la magazinele de la noi. Saptamana asta voi pleca in Budapesta vreo 3 zile si ma gandesc ca poate voi gasi acolo un magazin de unde sa le cumpar. Puteti sa imi spuneti o adresa a unui magazin de acolo?
Voblere yo-zuri si lucky craft
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Voblere yo-zuri si lucky craft
iti pot recomanda un magain in Szeged, in caz ca treci pe acolo.. magazinul K-xxx, str kossuth lajos,e str principala pe sensul de mers la budapesta,pe partea stinga
Ok, multumesc, voi trece pe acolo ca tot este in drum.
Am fost dar nu am gasit modelele care ma interesau, si anume hardcore shad si/sau pointer 
In Budapesta stiti vreun magazin unde pot gasi? Eventual in Zagreb ca trec si pe acolo peste vreo 3 zile.

In Budapesta stiti vreun magazin unde pot gasi? Eventual in Zagreb ca trec si pe acolo peste vreo 3 zile.
eu pointer-ul l-am gasit(anul trecut) la fishshop...dumi_id scrie:Am fost dar nu am gasit modelele care ma interesau, si anume hardcore shad si/sau pointer