voblere suspending
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
voblere suspending
Am o problema nu stiu ce inseamna,si inca ceva am vazut niste modele de rapala countdown si nu stiu cum tre sa pescuiesc cu ele pt ca scria niste lucruri la detalii pe care nu l-e inteleg ??????????
voblerele suspending au o flotabilitate neutra,ceea ce inseamna ca la stoparea tractiunii raman intre ape....nici nu se ridica la suprafata nici nu se scufunda
countdown se refera l afaptul ca ele se scufunda cu o anumita viteza(centimetri/secunda)..... dupa ce voblerul a atins suprafata apei,numarand poti sa-ti faci o idee asupra adancimii la care se scufunda vobleru
countdown se refera l afaptul ca ele se scufunda cu o anumita viteza(centimetri/secunda)..... dupa ce voblerul a atins suprafata apei,numarand poti sa-ti faci o idee asupra adancimii la care se scufunda vobleru
Ando , ii mai sanatos sa nu incerci sa masori adincimea apei cu un vobler sinking , nu-i decit o chestie care se scufunda la urma urmei , sau daca vrei sa te joci pe acolo pe mal , da-i inainte . La o adica poti sa numeri la orice arunci in apa si merge la fund .
Poti sa iei pe el cu o actiune liniara , deci il tractezi frumos , sau ii imprimi miscari din bota , mai largi , mai scurte , mai repezi sau mai lente .
Fir Intins!!!
Poti sa iei pe el cu o actiune liniara , deci il tractezi frumos , sau ii imprimi miscari din bota , mai largi , mai scurte , mai repezi sau mai lente .
Fir Intins!!!
Ma gandeam ca daca stiu ce inseamna stiu si cum sa recuperez ,pt ca nu am prea folosit voblere si atunci cand am vrut sa-mi cumpar cateva ma-m blocat ba erau suspending ; ba.........:ba..........;si ma gandeam ce s-ar potrivi stilului meu ,bazat pe pastrav ,clean si biban si daca tot suntem aici i-mi puteti recomanda cateva modele .Si inca ceva cum sa recuperz pe fiecare nin parte