Voblere suspending
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Voblere suspending
Doresc si eu niste recomandari pt niste voblere suspending intre 10-18 gr si ca evolutie ceva 0-1 metru, pt stiuca. Nu e obligatoriu cu ce dati sau cu ce ati prins, doresc sa cumpar cateva si astept niste sfaturi de la cei care se pricep bine in domeniul voblerelor.
Nu trebuie sa fie vreo fita, este indeajuns ceva de pe site-urile noastre din Romania.
Nu trebuie sa fie vreo fita, este indeajuns ceva de pe site-urile noastre din Romania.
-
- utilizator nou
- alexandru varga
- utilizator constant
Nu cumva coboara peste 1 m...? In descriere, plaja de evolutie se afla undeva intre 1.2m si 1.8m...Deja peste un metru e o cultura de bradis de nu mai poate evolua nici o naluca.alexandru varga scrie:husky jerk de la rapala
Si dintre modelele Rapala X-rap, se califica numai X-RAP SHAD SHALLOW. Mersi de recomandare, o sa-l comand cat mai curand.
- alexandru varga
- utilizator constant
o solutie cat de cat ieftina pentru voblerele suspending ar fi si Salmo Sting ... problema e ca eu inca nu am nimerit nici unul suspending, toate se scufundau foarte incet ...
o gama destul de mare de voblere suspending gasesti si printre voblerle japoneze ... am vreo 2 si astea chiar sunt suspending ...
dar in situatia expusa de tine poti folosi linistit dupa cum zicea cineva inainte si un Salmo Slider floating sau poti merge pe mana Skinner-ului ...
o alta varianta ar fi si Rapala Flat Rap care se scufunda foarte putin si merge bine de tot jerk-uit ... nu stiu ce dimensiuni au, eu am doar unul de vreo 8 cm cu care mai dau la avat si stiu ca se scufunda foarte putin ...
voblere care se scufunda putin gasesti o gramada si poate le gasesti mai usor decat pe cele suspending ...
o gama destul de mare de voblere suspending gasesti si printre voblerle japoneze ... am vreo 2 si astea chiar sunt suspending ...
dar in situatia expusa de tine poti folosi linistit dupa cum zicea cineva inainte si un Salmo Slider floating sau poti merge pe mana Skinner-ului ...
o alta varianta ar fi si Rapala Flat Rap care se scufunda foarte putin si merge bine de tot jerk-uit ... nu stiu ce dimensiuni au, eu am doar unul de vreo 8 cm cu care mai dau la avat si stiu ca se scufunda foarte putin ...
voblere care se scufunda putin gasesti o gramada si poate le gasesti mai usor decat pe cele suspending ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
aicea era unul de vinzare . altul nu stiuGogol scrie:Are cineva de vanzare Heddon Zara? As fii interesat.
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... sc&start=0
in a doua postare din topic - hedonn zara super spook 30 lei
da un mp si vezi daca mai e valabil
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !