Voblere Suspendig, Ce si cum!?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Bogdan_Alex
- veteran
Voblere Suspendig, Ce si cum!?
Ma intereseaza ce voblere suspending v-au impresionat prin actiune sau prin faptul ca ati prins destui pesti cu ele.
Singurul din trusa mea este un berkley frenzy care nu a intrat inca la apa. As fi vrut sa ma mai dotez pe zona asta.
Singurul din trusa mea este un berkley frenzy care nu a intrat inca la apa. As fi vrut sa ma mai dotez pe zona asta.
-
- veteran
Si eu apreciez voblerele suspending,pt. ca le poti pescui in mai multe stiluri,mai rapid sau mai incet functie de conditii.Husky Jerk(Rapala) de 6,8 si 10 cm, si mai nou am un Megabass Vision de 9,5 cm cu care n-am prins inca dar am avut atacuri de clean de 2-300 grame,nu are bile interioare, e f. silentios, iar pe stopare are un balans pe flancuri care mi se pare foarte natural.Alte firme n-am incercat dar tipul suspending dupa mine e unul din cele mai prinzatoare.
- hunting_fish
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
ca tot se discuta pe topicul asta despre voblere suspending ... pana acum am fosit suspending doar Salmo Sting 9cm fara a insista prea mult cu el si nici rezultatele nu au fost cine stie ce dar de curand am achizitionat si eu niste Storm Thunderstick de 9 si 11 cm Suspending ... eram curios daca a dat cineva cu ele si desigur daca a avut ceva rezultate cu ele ca de aratat arata bine dar inca nu am apucat sa le scot la pescuit ... 

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
e chiar culmea thunder stick de la storm nu prea poate fi catalogat ca suspending desi poate scrie asa pe cutie.
Recupereaza-l cand ataca avati liniar la 350 km/h si o sa iei avati fara numar.
Cred ca singurul suspending pe bune a fost husky jerkul de care nu m-am putut bucura prea mult
si poate salmo sting Sp care din pacate este destul de rar prin magazine noastre care oricum il recuperez liniar.
Diferenta fata de un sinking e ca nu se scufunda prea repede.
Recupereaza-l cand ataca avati liniar la 350 km/h si o sa iei avati fara numar.
Cred ca singurul suspending pe bune a fost husky jerkul de care nu m-am putut bucura prea mult
si poate salmo sting Sp care din pacate este destul de rar prin magazine noastre care oricum il recuperez liniar.
Diferenta fata de un sinking e ca nu se scufunda prea repede.
the angler is catching xxx, not by the lure