voblere strike pro
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Un vobler reusit pentru mine inseamna: miscare,culoare, forma, marime prinzatoare...ATAT.Voblerele, oricum sunt consumabile...fie ca ne place sau nu.
Primul lucru pe care fac la ei este schimbarea ancorei cu un Owner,daca e cazul si inelele despicate, deci nu imi pasa ce avea initial,iar in cazul in care sare vopseaua(sunt chiar curios daca e asa)..cumpar altul..sau se mai poate prelungi putin viata unui"exemplar" cu un strat de oja incolora.
In cazul de fata este vorba de 11 lei bucata..deci daca PRINDE peste mai bine decat concurenta..putin imi pasa de alte amanunte.
Le bag la teste cand o sa avem permise "adevarate" si revin cu impresii dupa.
Primul lucru pe care fac la ei este schimbarea ancorei cu un Owner,daca e cazul si inelele despicate, deci nu imi pasa ce avea initial,iar in cazul in care sare vopseaua(sunt chiar curios daca e asa)..cumpar altul..sau se mai poate prelungi putin viata unui"exemplar" cu un strat de oja incolora.
In cazul de fata este vorba de 11 lei bucata..deci daca PRINDE peste mai bine decat concurenta..putin imi pasa de alte amanunte.
Le bag la teste cand o sa avem permise "adevarate" si revin cu impresii dupa.
Eu am prins stiuca, peste asteptarile mele cu modelul acesta:
http://www.totalfishing.ro/stickbait-st ... -2493.html
In septembrie si la inceputul lui octombrie, pana sa cada iarba, a fost de departe nr 1. Voblerul se preteaza excelent la ''walking the dog''si vedeam toate atacurile. O stiuca de 1,5-2 kg mi-a dezdoit un brat al unei ancore, deci se confirma cele spuse de alti forumisti. In rest voblerul e OK si pentru mine a fost mult mai bun decat popperele in apele invadate de vegetatie.
http://www.totalfishing.ro/stickbait-st ... -2493.html
In septembrie si la inceputul lui octombrie, pana sa cada iarba, a fost de departe nr 1. Voblerul se preteaza excelent la ''walking the dog''si vedeam toate atacurile. O stiuca de 1,5-2 kg mi-a dezdoit un brat al unei ancore, deci se confirma cele spuse de alti forumisti. In rest voblerul e OK si pentru mine a fost mult mai bun decat popperele in apele invadate de vegetatie.
Intradevar , intr-o zi superba de pescuit , am dat la salmo hornet 2F , 3F si 3S si sinking si floating, aproape din toate culorile si rezultatul a fost zero. Am pus un strike pro baby rattling(cu bile) marimea 3 in culoare argintie cu negru (cred ca era culoarea 10OB) si aproape la fiecare lansare era atacatFlorin M scrie:Horneturile sunt de la 2 la 6cm, unele sinking, altele floating altele SDR.
Cred ca e cam mult sa compari 2-3 modele Strike Pro cu vreo 10 variante de Horneturi si sa fie si mai productive in toate situatiile.... parerea mea
- Dornea Ionut
- senior
sunt relativ asemanatoare ca si preturi.... modelele mici...
iar ca si calitate... nu le-am acomparat! am avut ca si criteriu exclusiv faptul ca am prins bine cu ele! bin pacate, la un moment dat, nu am mai gasit goldy pe la mine prin oras... asa ca m-am dat de strike pro!
iar ca si calitate... nu le-am acomparat! am avut ca si criteriu exclusiv faptul ca am prins bine cu ele! bin pacate, la un moment dat, nu am mai gasit goldy pe la mine prin oras... asa ca m-am dat de strike pro!
Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com
In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin

-
- utilizator constant
voblere strike pro
ia sa intru si eu in hora daca tot e joc.uitati aci baeti asta sa il luati ,
http://www.totalfishing.ro/vobler-strik ... -2499.html , e demential dar atentie se necesita schimbate ancorele la modelu asta altfel plangeti ca si mine. specii capturate cu el : salau si mrene uitate de dumnezeu in arhiva
http://www.totalfishing.ro/vobler-strik ... -2499.html , e demential dar atentie se necesita schimbate ancorele la modelu asta altfel plangeti ca si mine. specii capturate cu el : salau si mrene uitate de dumnezeu in arhiva

- Dornea Ionut
- senior
cam mare modelul... incercati pe cele mai mici!! pentru clean!
Messenger: dorneai