voblere strike pro

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 09 Feb 2010, 22:32

Un vobler reusit pentru mine inseamna: miscare,culoare, forma, marime prinzatoare...ATAT.Voblerele, oricum sunt consumabile...fie ca ne place sau nu.

Primul lucru pe care fac la ei este schimbarea ancorei cu un Owner,daca e cazul si inelele despicate, deci nu imi pasa ce avea initial,iar in cazul in care sare vopseaua(sunt chiar curios daca e asa)..cumpar altul..sau se mai poate prelungi putin viata unui"exemplar" cu un strat de oja incolora.
In cazul de fata este vorba de 11 lei bucata..deci daca PRINDE peste mai bine decat concurenta..putin imi pasa de alte amanunte.
Le bag la teste cand o sa avem permise "adevarate" si revin cu impresii dupa.

lupone
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lupone » 09 Feb 2010, 22:39

grecu scrie:io zic ca goldy is superioare strike pro si la finisaje si la ancore si la capturi parerea mea binenteles :wink:

La ancore goldy sunt superioare dar la finisaje nu,mi-am luat vreo trei goldy recent si cred ca lacul e aplicat cu pensula,au pe ele fire de par :shock: .

bogdan_br
junior
junior

Mesaj de bogdan_br » 10 Feb 2010, 01:43

Eu am prins stiuca, peste asteptarile mele cu modelul acesta:
http://www.totalfishing.ro/stickbait-st ... -2493.html

In septembrie si la inceputul lui octombrie, pana sa cada iarba, a fost de departe nr 1. Voblerul se preteaza excelent la ''walking the dog''si vedeam toate atacurile. O stiuca de 1,5-2 kg mi-a dezdoit un brat al unei ancore, deci se confirma cele spuse de alti forumisti. In rest voblerul e OK si pentru mine a fost mult mai bun decat popperele in apele invadate de vegetatie.

YoNutzu
senior
senior

Mesaj de YoNutzu » 10 Feb 2010, 08:55

Am achizitionat si eu o "mana" de Goldy (cum au sosit am plecat la peste sa le probez si la prima aruncare am luat primul clenut) dar in afara de evoluti eu zic ca sunt sub Strike Pro.

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 10 Feb 2010, 09:57

YoNutzu scrie:Am achizitionat si eu o "mana" de Goldy (cum au sosit am plecat la peste sa le probez si la prima aruncare am luat primul clenut) dar in afara de evoluti eu zic ca sunt sub Strike Pro.
aceeasi parere o am si eu ! :D Goldy =mult zgomot pentru nimic ....sau poate nu ma pricep eu la clean :wink: .

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 10 Feb 2010, 14:04

Florin M scrie:Horneturile sunt de la 2 la 6cm, unele sinking, altele floating altele SDR.
Cred ca e cam mult sa compari 2-3 modele Strike Pro cu vreo 10 variante de Horneturi si sa fie si mai productive in toate situatiile.... parerea mea :)
Intradevar , intr-o zi superba de pescuit , am dat la salmo hornet 2F , 3F si 3S si sinking si floating, aproape din toate culorile si rezultatul a fost zero. Am pus un strike pro baby rattling(cu bile) marimea 3 in culoare argintie cu negru (cred ca era culoarea 10OB) si aproape la fiecare lansare era atacat

Florin M
senior
senior

Mesaj de Florin M » 10 Feb 2010, 15:31

La o partida tot am dat cu voblere de suprafata si prindeam cleni de pana in 0.5kg, apoi intr-un gropan am pus un hornet SDR de 4cm si am prins un somotel de 2kg si apoi ceva salau mic. :)

Dornea Ionut
senior
senior

Mesaj de Dornea Ionut » 10 Feb 2010, 17:11

sunt relativ asemanatoare ca si preturi.... modelele mici...

iar ca si calitate... nu le-am acomparat! am avut ca si criteriu exclusiv faptul ca am prins bine cu ele! bin pacate, la un moment dat, nu am mai gasit goldy pe la mine prin oras... asa ca m-am dat de strike pro!
Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com

In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin ;)

LUCIOPERCA
utilizator constant
utilizator constant

voblere strike pro

Mesaj de LUCIOPERCA » 10 Feb 2010, 22:04

ia sa intru si eu in hora daca tot e joc.uitati aci baeti asta sa il luati ,
http://www.totalfishing.ro/vobler-strik ... -2499.html , e demential dar atentie se necesita schimbate ancorele la modelu asta altfel plangeti ca si mine. specii capturate cu el : salau si mrene uitate de dumnezeu in arhiva :wink:

Dornea Ionut
senior
senior

Mesaj de Dornea Ionut » 13 Feb 2010, 13:19

cam mare modelul... incercati pe cele mai mici!! pentru clean!
Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com

In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin ;)

Scrie răspuns