E bun la biban,dar mie cele mai bune mi se par cicadele Strike Pro,am avut zile cind am prins strapi mult mai bine decit pe Ecogear.danone scrie:De asta ce ziceti? http://www.totalfishing.ro/vobler-strik ... 17980.html
voblere strike pro
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Re: voblere strike pro
-
- veteran
E bun la biban,dar mie cele mai bune mi se par cicadele Strike Pro,am avut zile cind am prins strapi mult mai bine decit pe Ecogear.danone scrie:De asta ce ziceti? http://www.totalfishing.ro/vobler-strik ... 17980.html
Cu Mini Vibe am prins clean binisor pe apa adanca, pescuit pe verticala. Cum spunea cineva aici pe forum, o ia pe cadere; am avut niste atacuri de-mi lua UL din mana....
La Flap Jack am prins doar cativa bibani, dar ce-i drept nici nu am insistat cu el. In schimb, cu Silver Sprat am prins intr-o toamna niste cleni de nu-mi venea sa cred.. De atunci nu mai plec la mine fara 2-3 bucati in cutie.

La Flap Jack am prins doar cativa bibani, dar ce-i drept nici nu am insistat cu el. In schimb, cu Silver Sprat am prins intr-o toamna niste cleni de nu-mi venea sa cred.. De atunci nu mai plec la mine fara 2-3 bucati in cutie.
Am si eu silver sprat-urile dar nu le-am folosit de mult. Desi se zice ca sunt sinking mie mi se pare ca evolueaza la o adancime destul de mica, in sensul ca nu se prea scufunda.costin_s scrie:. In schimb, cu Silver Sprat am prins intr-o toamna niste cleni de nu-mi venea sa cred.. De atunci nu mai plec la mine fara 2-3 bucati in cutie.
Un alt model care mi s-a parut destul de bun este asta http://www.totalfishing.ro/vobler-strik ... -9463.html . Adancimea la care evolueaza este de aprox 1 m si nu cat se zice acolo pe sit.
Silver Sprat se scufunda cat de cat. Nu foarte mult, dar se scufunda. Eu le-am pescuit in apa de maxim 2 metri, si cea mai buna metoda de pescuit mi s-a parut stop and go.
Clenii il pocneau pe recuperare, opream, iar la reluare il luau in plin!
Imi pare rau ca nu am fotografii sa le postez...
Clenii il pocneau pe recuperare, opream, iar la reluare il luau in plin!
Imi pare rau ca nu am fotografii sa le postez...
Eu as zice ca mai degraba sunt suspending, adica nici sinking nici floating, ci intre. Stau acolo in apa pe la 1-1,5 m. Sau poate ca nu am avut eu rabdare suficienta sa astept 

Daca ii pui o agrafa mica mica in fata, iti spun eu ca il faci sinking 

Silver sprat e acelasi lucru cu Pygmy jointed?Am si eu cateva,n-am prins un peste la ele,poate anu'asta sa le dau o sansa,daca voi ziceti ca merita!
Nu sunt acelasi lucru. Silver Sprat este mai fusiform si are barbeta mai micuta decat Pygmy jointed. Sunt diferente si la bataie intre ele..
Cand ai de gand sa le folosesti, sa ma anunti si pe mine! Le testam amandoi
Cand ai de gand sa le folosesti, sa ma anunti si pe mine! Le testam amandoi

Pygmy jointed sunt nasoale. Se tot dau peste cap daca cresti ritmul mulinarii.