voblere sebile
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator nou
voblere sebile
Am cumparat saptamana trecuta 2 voblere sebile,un minnow floating si unul suspending si sunt curios daca dau randament.
Ce parere aveti de x-rapul de la rapala?
Ce parere aveti de x-rapul de la rapala?
-
- utilizator constant
Simpatica ,,faza'' am cumparat Sebile,cum merge x-rap-ul!!!!
X-Rap foarte bun la stiuca si se pare ca si la avat(eu am luat stiuca bine cu el).
Sebile ,cum sa le spun, deosebite (si ca pret dealtfel) dar cu o prezentare superba (mai ales acel minow cu substanta uleioasa in interior) si cel jointed din trei fragmente fara barbeta(cu asta am luat eu).Sebile (parerea mea) sunt bune in situatii de criza cand alte naluci nu au succes.

X-Rap foarte bun la stiuca si se pare ca si la avat(eu am luat stiuca bine cu el).
Sebile ,cum sa le spun, deosebite (si ca pret dealtfel) dar cu o prezentare superba (mai ales acel minow cu substanta uleioasa in interior) si cel jointed din trei fragmente fara barbeta(cu asta am luat eu).Sebile (parerea mea) sunt bune in situatii de criza cand alte naluci nu au succes.
-
- utilizator nou
Existe doar varianta de 9,5 cm si 10,5gr??cipic scrie:Magic Swimmer-ul face ravagii printre avati,asta mi-au spus clientii,are o evolutie de juri ca e sabioara,cui nu-i vine sa creada sa vina sa le incerce in bazinul de la Mim Team
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
-
- utilizator nou
Am mai cumparat astazi un magic swimmer,si inca 2koolie minnow pe caiet bineinteles pana luna viitoare:),dar problema este ca trebuie sa mai astept pana ies la o partida,toate baltile sunt inghetate si deabia peste o saptamana ies la dunare.
Chiar arata bine si lucreaza super,le-am incercat in cada iar paietele alea sunt bestiale.
Chiar arata bine si lucreaza super,le-am incercat in cada iar paietele alea sunt bestiale.