voblere rebel

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Catalin M.
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Catalin M. » 06 Iul 2010, 19:17

eu am bigant in trei variante (fire tiger, red ant si silver ant). luate anu' trecut de pe taimentackle.com. vreau sa zic ca nu am ramas foarte impresionat de ele. merg bine, prind peste, da nu poti sa zici gata nu dau numai cu bigant-ul ca rupe....si ghici unde pescuiesc...pe defileul Lapusului :))

vecktor23
junior
junior

Mesaj de vecktor23 » 06 Iul 2010, 20:15

super faine locuri pe defileul lapusului! Am fost anul trecut cateva zile si nu am cuvinte decat d lauda si despre capturi si despre peisaje. Care sunt voblerele tale preferate pentru aceasta zona?cel mai bine am prins la cosasul de la jaxon(cei mai multi si cea mai mare captura)

Catalin M.
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Catalin M. » 07 Iul 2010, 07:09

eu chiar nu am un vobler preferat pentru clean. dau cu de toate si vad care merge cel mai bine in ziua respectiva.

misulian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de misulian » 07 Iul 2010, 08:02

am patit-o sambata tot pe raul lapus, dimineata au intrat la vobler, iar cand a inceput sa se faca simtita ploaia(cu tunete si fulgere) si dupa ce s-a oprit ploaia n-au mai vrut decat rotative si alea lansate la 1 metru de malul opus pe care pescuiam, deci se poate intampla ca in aceasi zi sa intre la diferite naluci.
"Somnul ratiunii naste monstrii", din pacate fara solzi.

vecktor23
junior
junior

Mesaj de vecktor23 » 08 Iul 2010, 17:08

si eu am fost sambata pe lapus insa doar dimineata... am pescuit doar cu voblere si spre surprinderea mea pestii atacau doar p suprafata apei ,nu urmareau deloc voblerul, dar daca-l agitam putin p suprafata atacul nu se lasa asteptat. poate pentru ca era cam tulbure apa...

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 14 Iul 2010, 13:21

Am primit recent un set format din 4 voblere Rebel pentru clean,cel mai folosit dintre ele e un minnow,cu celelalte 3 printre care si big ant nici nu prea dau!Ca finisaje sunt ok,nu-mi place evolutia!

Scrie răspuns