voblere pt clean cu bile?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- ravenheart
- veteran
interesant, si unde se gasesc asa ceva la noi? sau macar se gasesc?
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
am si io unu. alt pattern.Tavi scrie:Owner Cultiva.ce marca e asta?
Cateodata iti salveaza ziua. Cateodata nu
nici prin cap nu-mi trecea sa dau la clean cu el.

ce ti-e si cu clenii astia...de-acu am sa-l scot mai des din trusa.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
leba scrie: am si io unu. alt pattern.
nici prin cap nu-mi trecea sa dau la clean cu el.este shallow, se lanseaza bine si ratlleaza viguros.
Io am invatat o chestie:
te uiti asa, cu o privire de expert prin trusa: iti fac cu ochiu unu-doo-trei, etc modele. Multi aleg unul din ele si baga mare. Io cateodata dau cu alea cu care "nu-mi trecea prin cap sa dau". Pana acuma, de cate ori am prins cu ele a fost o metoda f. buna.

daaa? intreb fiindca eu de cate ori ma uit in trusa (dupa Cozme, Salmo si altele) imi vine sa dau cu HJ de 8 sau tail dancer la clenocii ce pandesc pe sub craci.Tavi scrie:leba scrie: am si io unu. alt pattern.
nici prin cap nu-mi trecea sa dau la clean cu el.este shallow, se lanseaza bine si ratlleaza viguros.
Io am invatat o chestie:
te uiti asa, cu o privire de expert prin trusa: iti fac cu ochiu unu-doo-trei, etc modele. Multi aleg unul din ele si baga mare. Io cateodata dau cu alea cu care "nu-mi trecea prin cap sa dau". Pana acuma, de cate ori am prins cu ele a fost o metoda f. buna.![]()
![]()

HJ,ul are si bile

am prins si eu niste chistoci la un vobler ratlling de 1,5 cm

cred ca mie nu-mi iese privirea de expert

East Spinning Team
East Spinning Team
In Sibiu se gasesc.ravenheart scrie:interesant, si unde se gasesc asa ceva la noi? sau macar se gasesc?
Pai si de ce nu dai cu alea?leba scrie: daaa? intreb fiindca eu de cate ori ma uit in trusa (dupa Cozme, Salmo si altele) imi vine sa dau cu HJ de 8 sau tail dancer la clenocii ce pandesc pe sub craci. Razz
HJ,ul are si bile Twisted Evil
.....
cred ca mie nu-mi iese privirea de expert
cum naiba sa nu iti treaca prin cap sa dai cu asa ceva?leba scrie: am si io unu. alt pattern.
ca la tine am vazut clean prins cu exact ce nu te astepti.
probabil ca asta e cauza

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
eu il am de la Bucuresti, magazinul din Pache Protopopescu parca...ravenheart scrie:interesant, si unde se gasesc asa ceva la noi? sau macar se gasesc?

pai daca dau cu linguri de 18g si tot il iau ce sa mai risc cu rapale?Tavi scrie:Pai si de ce nu dai cu alea?

Adi, curva de clean este dupa mine cel mai surprinzator peste de pe la noi.adiwolf scrie:cum naiba sa nu iti treaca prin cap sa dai cu asa ceva?
ca la tine am vazut clean prins cu exact ce nu te astepti.
probabil ca asta e cauza Wink
manca-l-ar stiuca si somnu

East Spinning Team
East Spinning Team
-
- veteran