voblere pentru clean

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 04 Aug 2009, 17:03

payti scrie:cam care ar fi alea, nu am avut niciodata tiny, nu stiu cum sunt :(
http://www.tinylures.com/

http://www.rapitori.ro/anunturi_arata.php?id=746

poate te ajute link-urile de mai sus ...

numai bine ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

payti
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de payti » 04 Aug 2009, 17:10

m am uitat acolo, nu stiu cum merg in apa, ce ar fi asemanator (am observat ca sunt foarte laudate) ceva cosma, salmo, strike pro???

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 04 Aug 2009, 17:14

cum merg nu stiu sa iti zic pentru ca din pacate nu am reusit sa pun mana pe niciunul ... dar din cate am citit si eu pe net multa lume le lauda si, adevarul este, in foarte multe cazuri voblere facute manual merg cum trebuie ...

ma indoiesc ca ar fi laudate aiurea si sa nu mearga cum trebuie ...

eventual mai asteapta niste pareri la adresa lor si de la alte persoane de pe forum care le-au folosit ...

numai bine ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

hegedusalin
veteran
veteran

Mesaj de hegedusalin » 04 Aug 2009, 17:18

Da... si eu ma indoiesc ca le-ar lauda lumea numai asa ca sa isi faca reclama. Deci, la noi in Romanica chiar nu se practica treaba asta :twisted: :twisted:

Mark Twain
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mark Twain » 04 Aug 2009, 17:27

au bataie pe flancare si foarte deasa ! nu au bataie stanga dreapta mai deloc ! sunt sinking ! daca stiti voblerele dady stiti despre ce e vorba !

eu mi-am construit singur aceste voblere tocmai datorita imposibilitatii de a le achizitiona de pe piata si am avut numai SUCCESURI :))

payti
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de payti » 04 Aug 2009, 17:43

siteul de la dady mi se pare destul de simplist realizat, nu reusesc sa-mi dau seama de marimi, modele si nici preturile nu sunt.

Mark Twain
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mark Twain » 04 Aug 2009, 17:55

omul e artist in voblerit nu in pagini web! marketingul lui consta in calitatea lor nu intr-o pagina bine realizata!

pai are voblere de la 2 cm in sus ! sunt destul de scumpe! cam 40 ron voblerul de 2-3 cm ! nu sunt sigur, dar cam astea erau zvonurile! oricum nu cred ca intri in posesia lor dupa ce dai comanda decat dupa 6 luni , si tot e sub semnul intrebarii !

am uitat sa spun ca voblerele tiny sunt voblere flat !

fratelecelmic
senior
senior

Mesaj de fratelecelmic » 05 Aug 2009, 23:16

payti scrie:Voblere Tiny unde pot sa gasesc, se pare ca siteul nu ma merge, nu raspund nici la E-mail niic la telefon!?!
s-a cam lasat din nefericire de ele, mai scoate din cand in cand la un magazin cateva bucati. am destule, dar ar mai fi fost loc. eu mai am un tel al lui dar nu stiu dak il mai are. mp.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 07 Aug 2009, 08:34

Mark Twain scrie:omul e artist in voblerit nu in pagini web! marketingul lui consta in calitatea lor nu intr-o pagina bine realizata!

pai are voblere de la 2 cm in sus ! sunt destul de scumpe! cam 40 ron voblerul de 2-3 cm ! nu sunt sigur, dar cam astea erau zvonurile! oricum nu cred ca intri in posesia lor dupa ce dai comanda decat dupa 6 luni , si tot e sub semnul intrebarii !

am uitat sa spun ca voblerele tiny sunt voblere flat !
Voblerele de la dady sunt adevarate bijuterii, costa mai putin de 40 lei si vin in max. 3 luni ...
S'altare și bunăstare !

Mark Twain
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mark Twain » 07 Aug 2009, 09:56

asta zici tu! am prieteni care au asteptat peste 6 luni! de aceea m-am apucat sa-mi fac singur!

Scrie răspuns