Voblere.....moda de toamna.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Voblere.....moda de toamna.
Nea Mircea, parerea mea e ca poti sa faci mai multe. Cu siguranta sunt doritori. Daca lansetele sunt rosii, cu sclipici, mov, etc. , de ce nu si voblerele? 

-
- veteran
Oameni buni, le-am facut sa ma distrez, nu in scopuri mercantile !ranga scrie:Nea Mircea, parerea mea e ca poti sa faci mai multe. Cu siguranta sunt doritori. Daca lansetele sunt rosii, cu sclipici, mov, etc. , de ce nu si voblerele?
Daca la nea Gigi se "poarta verde " la mine se poarta alte ceva !
Chiar mi-a placut tare sa le fac si voi persevera.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
-
- veteran
Si daca vreti, chiar va provoc la un "VOBLER FASHION SHOW "florin1948 scrie:Oameni buni, le-am facut sa ma distrez, nu in scopuri mercantile !ranga scrie:Nea Mircea, parerea mea e ca poti sa faci mai multe. Cu siguranta sunt doritori. Daca lansetele sunt rosii, cu sclipici, mov, etc. , de ce nu si voblerele?
Daca la nea Gigi se "poarta verde " la mine se poarta alte ceva !
Chiar mi-a placut tare sa le fac si voi persevera.
Ce zici nea Gigi ? Dar tu Ghenadie ? Asa , de amorul artei !
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
Am la Mila 23 o panoplie cu diverse naluci mai... non-conformiste.Imi doresc tare mult voblerul din prima imagine(daca se poate)nu ma intereseaza pretul.
Nea Mircea , ideea in sine este misto !
Acum 3-4 ani , am jupuit un vobler care era rupt in c.ur si l-am personalizat cu o fotografie de-a mea in care aveam un somn. Naspa a fost ca l-am tinut pe post de breloc si s-a dus lacul in timp.
Mana aveti, idei aveti, puneti de-o serie de brelocuri sau de ce nu, panoplie. Deja s-a cerut.
Acum 3-4 ani , am jupuit un vobler care era rupt in c.ur si l-am personalizat cu o fotografie de-a mea in care aveam un somn. Naspa a fost ca l-am tinut pe post de breloc si s-a dus lacul in timp.
Mana aveti, idei aveti, puneti de-o serie de brelocuri sau de ce nu, panoplie. Deja s-a cerut.

coane daca faci un liples sinking, de adancime , pe care sa pictezi o musca din aia , dau si un vin bun 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
-
- veteran
Nu-i problema - ti-l fac cadou. Ancore ii pui tu. Sa ma contactezi pe mp.deltaic scrie:Am la Mila 23 o panoplie cu diverse naluci mai... non-conformiste.Imi doresc tare mult voblerul din prima imagine(daca se poate)nu ma intereseaza pretul.
nea Mircea, ma bag... da io nu stiu decat cu tate Nr 6 sa le fac, fashion
tanar si obsedat, ce vrei ? 

nenea, daca imi trimiti poza aia in rezolutie mare, cred ca se poate rezolvaMuskMd scrie:coane daca faci un liples sinking, de adancime , pe care sa pictezi o musca din aia , dau si un vin bun

Frumos Nea Mircea.Era de asteptat sa puna Andrei ceva de genu,Muscar domne............