voblere maver
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
voblere maver
azi mi-am cumparat 3 voblere maver si is curios daca a mai folosit cineva acest tip de voblere si daca da cu ce succese
- sapsiluap
- utilizator constant
eu am ceva voblere maver in trusa ! hmmm spre deosebire de alte voblere , sincer nu m`am dezamagit . acum depinde ce modele ai ! voblerele maver pe care le`am folosit , in special la clean si , mai o gama pt stiuca , au o evolutie care`mi place;) . acum am pus ochii pe niste poopare de la maver... sper sa puna si avatul sau stiuka ochii p ele:))
numai bine ,
Paul
numai bine ,
Paul
-
- veteran
sunt cateva voblere de la Daiwa care-ti taie rasuflarea...nu se comercializeaza la noi, numai daca-ti faci comanda pe site-urile japoneze.cipic scrie:Eu am vazut niste voblere Daiwa pe un site japonez cred ca era si ca aspect cred ca le bate si pe Rapala si pe Salmo!!!Stie cineva daca se comercializeaza pe la noi???
www.japantackle.com
www.ichibantackle.com
www.plat.com/english
Re: voblere maver
am vreo 3 - 4 modele de la maver ... unele merg bine ... altele nu prea ... si culmea cu unul de 5 care merge pe o parte am luat clean ... de mai multe origrecu scrie:azi mi-am cumparat 3 voblere maver si is curios daca a mai folosit cineva acest tip de voblere si daca da cu ce succese
S'altare și bunăstare !