discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
T.Adrian
- veteran

-
Sunt frumoase
Oricum, vorbind serios, au o paleta de culori foarte reusita si designul nu e rau deloc.
Pe mine unul m-a atras si faptul ca cele floating nu se duc foarte adanc spre deosebire de voblerele celoralti producatori care se duc pana la 1.5m, ceea ce inseamna ca poti sa pescuiesti mult mai relaxat in ape mai subtiri, fara grija ca da voblerul cu barbeta de pamant sub apa, controland in acelasi timp si viteza de recuperare mai bine.
Din punctul meu nepriceput de vedere, sunt exceptionale.
La magazinul din link sunt scumpe, Fario luandu-le cu 1.8 lei mai ieftin

.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
-
YoNutzu
- senior

Raman fidel celor din "clasa" 1,8-3,5 cm si plutitoare

dar am niste locuri unde neaparat tre sa incerc si voblere mai mari ca poate asa reusesc sa-i aduc macar la suprafata

....dar cat mai este pana departe.....
-
Fario_nebunu
- veteran

grecu scrie:am un felling ca de pe abrevis

Exact, dar nu spuneam in ideea de a nu le face publicitate! Magazinul e micut, are marfa mai mult de spiining, preturi cam mari dar lucruri destul de bune. Fata de Gippo sunt preturi mai mari dar si calitatea imi pare superioara. Din pacate nu tin mulinete (aduc doar la comanda) si nu au nici bete de fly, doar de spinning UL si L, cel mult medium.
-
Fario_nebunu
- veteran

YoNutzu scrie:Poate ai drum pe la Targoviste si-mi arati si mie un "exemplar" din aceste voblere

.Arata foarte bine in poza...le-ai incercat sa vezi ce evolutie au?
OK, daca ne vedem pe Ialomita langa VV, la inceput de februarie, iti arat cele cateva modele cumparate. Sunt ceva mai scumpe decat Cozma dar sper sa fie si ceva mai bune. Poate il conving pe patronul de la Visul Pescarului din Tg sa cumpere si el cateva sa vada daca le vinde.
-
Fario_nebunu
- veteran

T.Adrian scrie:Fario_nebunu scrie: Stie cineva cam ce randament dau? .
Deci nu stie nimeni

. Oricum, e bine ca au starnit interes. Par a fi "aur" curat.

Par f bune, inca nu le am incercat. Eu sincer as fi preferat de la Salmo ca m-am obisnuit cu ele dar nu aveau la magazin Mi s-a spus ca "nu se baga" peste concurenta de aceea nu aduc Salmo, Rapala, River 2 Sea etc. Fiecare magazin are "felia" sa de aprovizionare! Sincer e putin ciudat. daca as fi patron as lua de unde gasesc, chiar as vrea sa am vreo 10 marci de voblere si linguri in magazinul meu.
-
Sebicu
- utilizator constant

Voblerele sunt foarte bune. Eu am luat doar unul din curiozitate si m-a surprins placut. Am avut zile in care numai la el am prins si imi era frica sa nu-l pierd. Cu prima ocazie mai iau cateva.
Viata este grea. Avem noroc ca se termina repede...
-
boistean
- veteran

-
habar n-aveam de Krakusek
tocmai am fost in Polonia si mi-am tras cateva Salmo cu aceasta ocazie. daca stiam, cautam

-
nasolu
- veteran

boistean scrie:habar n-aveam de Krakusek
tocmai am fost in Polonia si mi-am tras cateva Salmo cu aceasta ocazie. daca stiam, cautam

Bine ca ai luat Salmo d-acolo,la noi nu prea se gasesc

!Oricum,nu prea fac lesii voblere...decat Salmo

-
YoNutzu
- senior

@Fario_nebunu
O sa vorbesc si eu cu Doru (de la Visul Pescarului) sa vedem ce zice poate aduce cateva de proba. El ma ajuta si pe mine cu echipamentul de spinning (nu gasesc ce vreau eu pe net si imi aduce el). Spunea ca o sa aduca iar toata gama de Salomo, momentan adusese Strick Pro.
-
Fario_nebunu
- veteran

YoNutzu scrie:@Fario_nebunu
O sa vorbesc si eu cu Doru (de la Visul Pescarului) sa vedem ce zice poate aduce cateva de proba. El ma ajuta si pe mine cu echipamentul de spinning (nu gasesc ce vreau eu pe net si imi aduce el). Spunea ca o sa aduca iar toata gama de Salomo, momentan adusese Strick Pro.
Da, am luat si eu de la el un Strike pro, ave amulte Cozma si cateva Rapalla, dar astea cam scumpe. Sa aduca si Salmo si Krakusek, dar poate si River 2 Sea....plus toata gama de lingurite Mepps, ca acum are doar cateva modele. Doru e f amabil si ajuta mereu cu un sfat. Se zice ca da si rame si viermi pe datorie...eu unu nu am incercat!!!