voblere imitatie insecte
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
voblere imitatie insecte
As dorii sa aflu ceva pareri despre voblerele STEPANOW - FISHING si Goldfish - Tomasz Krzyszczyk.
Ma intereseaza imitatiile de insecte in special pentru clean.
Merci
Ma intereseaza imitatiile de insecte in special pentru clean.
Merci
Re: voblere imitatie insecte
Am folosit in 2012 pentru prima oara insectele de la Stephanow-Fishing. Am pescuit pe rau cu ele si uneori mi-au salvat unele partide.
Iti mai recomand insectele de la Wobi :

www.pentrupescuit.ro
Merci Ilie
Daca ma hotarasc cu cei doi te caut pentru o comanda in Polonia.
O sa vad si la Wobi.
Numa' bine
Daca ma hotarasc cu cei doi te caut pentru o comanda in Polonia.
O sa vad si la Wobi.
Numa' bine
Am si eu o curiozitate aici, insectele Stepanow am vazut ca se gasesc si la noi (ceva site fara sa dam nume), deci care ii ideea de comanda din Polonia?
Este mult mai ieftin?

Este mult mai ieftin?

Multa lume, putini oameni...
Pe site-ul la care faci tu precizare vad ca sunt 23 de voblere Stephanow-Fishing : 11 voblere insecte + 12 voblere mini ~ 25 leieu scrie:Am si eu o curiozitate aici, insectele Stepanow am vazut ca se gasesc si la noi (ceva site fara sa dam nume), deci care ii ideea de comanda din Polonia?
Este mult mai ieftin?
Pe site-ul din Polonia sunt 24 voblere insecte + 14 voblere mini ~ 19-21 lei si au deasemenea si 26 insecte pe jig.
www.pentrupescuit.ro
IlieNeamt scrie:Am folosit in 2012 pentru prima oara insectele de la Stephanow-Fishing. Am pescuit pe rau cu ele si uneori mi-au salvat unele partide.
Wobi ai folosit mai mult , au dat rezultate? Vad ca sunt mai scumpe ca si Stepanow.
Eu am folosit prea putin dar au folosit altii si au avut rezultate.
Iti poti lua doar de proba 1-2 bucati sa vezi daca vor confirma ....
Iti poti lua doar de proba 1-2 bucati sa vezi daca vor confirma ....
www.pentrupescuit.ro
Nu cred ca merita sa comanzi la polonezi cateva voblere care te duc la aceleasi preturi din Ro cu tot cu transport. Si doi la mana, intr-adevar acolo sunt mai ieftine cu 2-3 lei buc, dar cine le aduce la aceeasi bani?IlieNeamt scrie:Pe site-ul la care faci tu precizare vad ca sunt 23 de voblere Stephanow-Fishing : 11 voblere insecte + 12 voblere mini ~ 25 leieu scrie:Am si eu o curiozitate aici, insectele Stepanow am vazut ca se gasesc si la noi (ceva site fara sa dam nume), deci care ii ideea de comanda din Polonia?
Este mult mai ieftin?
Or sa fie cu siguranta mai multe. Ideea este ca nu toate culorile sunt reusite. Unele sunt facute de "amorul artei". Preturile sunt cuprinse intre 22-25 lei.
Pe site-ul din Polonia sunt 24 voblere insecte + 14 voblere mini ~ 19-21 lei si au deasemenea si 26 insecte pe jig.
Numai bine
In primul rand oferta acelui magazin e mult mai mare decat orice magazin din Romania.
Cu toate ca am dat peste 20 de comenzi la ei de fiecare data gasesc cate ceva sa-mi mai iau.
De ce sa nu merite sa iei ceva ce nici macar nu gasesti pe stoc in Romania de multe ori, maxim la acelasi pret (si de multe ori sub preturile din Romania cu tot cu transport).
Cum spuneam si legat de insecte : oferta lor e mult mai bogata chiar de la mai multi producatori.
Cu toate ca am dat peste 20 de comenzi la ei de fiecare data gasesc cate ceva sa-mi mai iau.
De ce sa nu merite sa iei ceva ce nici macar nu gasesti pe stoc in Romania de multe ori, maxim la acelasi pret (si de multe ori sub preturile din Romania cu tot cu transport).
Cum spuneam si legat de insecte : oferta lor e mult mai bogata chiar de la mai multi producatori.
www.pentrupescuit.ro
Daca face cineva comanda sa-mi spuna si mie ca ma bag.
Multumesc!
Multumesc!