Voblere fara barbeta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Voblere fara barbeta
Salut,am vazut recent niste filmulete in care un tip pescuia cu niste voblere fara barbeta la avat si mi s'au parut f. interesante.Are cineva idee cum se numesc sau ceva linkuri de unde pot sa le comand?ms mult
Voblerele fara barbeta sunt mai multe... posibil sa fi vazut pescuind ori cu lipless ori cu stickbait.... zi mai exact ce model vrei si atunci poate o sa primesti ajutor... sau macar da linku' cu filmuletul.... daca vrei neaparat vobelrele alea
) da sa nu crezi ca daca unii prind cu ele sunt naluca minune
) ce merge pe o apa, pe alta poate sa nu dea rezultate... si mai rau.. cu ce prinzi azi.. maine poate doar sa vanturi apa degeaba

Stick-uri , thunder sticks, bla bla bla stick. Mi s-au parut ca inoate prea artificial . Vin apoape drept cu o usoara miscare. Sunt pentru mine in categoria scule speciale. Dupa parerea voblerul suprem pentru avat ca si profil este STINGER de la Salmo. E singur care sta bine in curent puternic si foarte puternic.
the angler is catching xxx, not by the lure
http://www.youtube.com/watch?v=tyuQX73OLMI
acesta este filmuletul....nu le vreau neaparat pt k tipul prindea cu ele,le vreau pt simplu motiv k nu am asa ceva si nici nu am folosit....
Salmo stinger e acelas cu salmo sting?
acesta este filmuletul....nu le vreau neaparat pt k tipul prindea cu ele,le vreau pt simplu motiv k nu am asa ceva si nici nu am folosit....
Salmo stinger e acelas cu salmo sting?
cum ziceau si predecesorii ... voblerele fara barbeta sunt multe, chiar foarte multe de la fiecare firma producatoare ...
in cazul fimuletului pe care l-ai trimis aia pescuiesc cu niste chestii care se numesc stick baits si tehnica se cheama Walk the Dog ... e un pescuit la suprafata apei si miscarea voblerului este data de mana pescarului ... in a da acel joc te ajuta destul de mult si lanseta pe care o vei folosi ...
ca si firma producatoare sunt o gramada ... incepand cu Lucky Strike, Yo-Zuri, Megabass etc si terminand cu cele care sunt mai usor de gasit Rapala.
cat despre cumpararea lor ... da-i o tura pe net pe la magazinele on-line si sunt convins ca vei gasi anumite chestii ...
numai bine ...
ps : ca sa iti faci o idee cum arata (exemplul este Lucky Craft Sammy) :

in cazul fimuletului pe care l-ai trimis aia pescuiesc cu niste chestii care se numesc stick baits si tehnica se cheama Walk the Dog ... e un pescuit la suprafata apei si miscarea voblerului este data de mana pescarului ... in a da acel joc te ajuta destul de mult si lanseta pe care o vei folosi ...
ca si firma producatoare sunt o gramada ... incepand cu Lucky Strike, Yo-Zuri, Megabass etc si terminand cu cele care sunt mai usor de gasit Rapala.
cat despre cumpararea lor ... da-i o tura pe net pe la magazinele on-line si sunt convins ca vei gasi anumite chestii ...
numai bine ...
ps : ca sa iti faci o idee cum arata (exemplul este Lucky Craft Sammy) :

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
- storm fish
- veteran
http://www.abrevis.ro/prod.php?Categorie=NALUCI&id=1426
Nu inseamna ca daca ai si naluca din videoclip e atat de usor.....sunt o gramada de alti factori.
Pun pariu pe ce vrei ca acolo unde pescuiau ei prinzi la fel de bine si cu o rotativa mepps 3 sau un poper.
Nu inseamna ca daca ai si naluca din videoclip e atat de usor.....sunt o gramada de alti factori.
Pun pariu pe ce vrei ca acolo unde pescuiau ei prinzi la fel de bine si cu o rotativa mepps 3 sau un poper.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
L-am cumparat si eu,cred ca acu vreo luna juma',cica sa mearga bine tre sa ai echip.de casting.draqdevil scrie:am cautat,majoritatea firmelor le produc,m'ar interesa unde pot gasi Bonnie 85 - KOAYU.....mi se pare identic cu cel din filmulet:)