Voblere facute manual/idei/sfaturi/culori.....
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Badie, sambata ti le inmoi mah....HellRAISER scrie:cam subtire mah, alea merg bine la flat de ceva mai mari dimensiunim, sau grasane de alea de 2-3 cm

Sa le vad ce stiu sa faca

Sper sa nu ma dezamageasca!!!
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
salut
inele gasesti la magazinele de pescuit: "inele despicate" .
sarma de armatura in magazine gen selgros( dar poti folosi pt inceput agrafe de birou;) )
in caz ca nu ai citit , te poate ajuta si asta :http://www.rapitori.ro/articole_arata.php?cat=2&id=83
daca mai ai intrebari, indrazneste. sigur o sa primesti raspuns!spor la treaba!
inele gasesti la magazinele de pescuit: "inele despicate" .
sarma de armatura in magazine gen selgros( dar poti folosi pt inceput agrafe de birou;) )
in caz ca nu ai citit , te poate ajuta si asta :http://www.rapitori.ro/articole_arata.php?cat=2&id=83
daca mai ai intrebari, indrazneste. sigur o sa primesti raspuns!spor la treaba!
Mersi pt raspunsul rapid.
Sunt convins ca gasesc, cel mai aproape Tg. Mures.
deja am 2 creatii, chiar i-mi plac, unul 2,5 cm, si 4 cm.
Lemnul a fost plop, uscat chiar foarte usor de sculptat, ma mir ca nu am mai auzit la altii.
Modelul la ochi, ce-o fi o fi, a iesit chiar bine (fiind primele, chiar i-mi plac, poate reusesc sa le postez cumva)Lestarea am facut-o la ochi. Barbeta la ochi, inca nu le-am incercat la apa.
Nu m-am prins de schema cu lestarea...ac gamalie, abdomen ?
Poate ma ajutati si cu asta...
Sunt convins ca gasesc, cel mai aproape Tg. Mures.
deja am 2 creatii, chiar i-mi plac, unul 2,5 cm, si 4 cm.
Lemnul a fost plop, uscat chiar foarte usor de sculptat, ma mir ca nu am mai auzit la altii.
Modelul la ochi, ce-o fi o fi, a iesit chiar bine (fiind primele, chiar i-mi plac, poate reusesc sa le postez cumva)Lestarea am facut-o la ochi. Barbeta la ochi, inca nu le-am incercat la apa.
Nu m-am prins de schema cu lestarea...ac gamalie, abdomen ?
Poate ma ajutati si cu asta...