Voblere facute manual/idei/sfaturi/culori.....

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 26 Feb 2007, 14:08

avatu cred ca depune acuma daca nu a depus deja, al dreaq prohibitzie :evil:
be smart be silent be deadly.....

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 26 Feb 2007, 14:38

empthy_cluster scrie:avatu cred ca depune acuma daca nu a depus deja, al dreaq prohibitzie :evil:
macar de ar fi la toti nu numai la cei cu bun simt :roll:

marcel v
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marcel v » 26 Feb 2007, 18:43

Piano,piano,si ca sa citez pe cineva"iarna nu-i ca ......sezonul" tot ne raman vreo 8 luni .
Vreme buna ,fir intins !

gene3004
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gene3004 » 21 Mar 2007, 16:57

tocmai am pus in galeria mea primele voblere facute....bagati si voi un ochi si dati cu parerea
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=2909

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 21 Mar 2007, 19:08

Pikeman, sper ca nu faci site cu plata :D:D:D ca atunci ma duc sa cotizez in continuare la playboy :D

ionutz_gr
senior
senior

re

Mesaj de ionutz_gr » 21 Mar 2007, 19:31

am vazut odata pe net..un sit din afara..despre voblere hand made...pe care aveau un magazin virtual unde fiecare isi putea vinde voblerele...mi s-a parut interesant..ar fi frumos sa fie asa ceva si in Romania
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 21 Mar 2007, 19:55

gene3004 scrie:tocmai am pus in galeria mea primele voblere facute....bagati si voi un ochi si dati cu parerea
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=2909
gene te rog sa nu te superi dar mi se par cam .....neingrijite :cry: !repet e doar o opinie personala!sint convins ca nu lezeaza cu absolut nimic eficacitatea lor acest aspect.dar daca tot ai intrebat nu ma pot abtine sa nu zic.deci mai ai un pas......peste ai prins ...urmeaza sa prinzi si pescarii!fir intins Gene si sper sa ne intilnim pe Prut ...cindva :D :D

MaryuS_27
junior
junior

Re: re

Mesaj de MaryuS_27 » 21 Mar 2007, 21:06

ionutz_gr scrie:am vazut odata pe net..un sit din afara..despre voblere hand made...pe care aveau un magazin virtual unde fiecare isi putea vinde voblerele...mi s-a parut interesant..ar fi frumos sa fie asa ceva si in Romania

foarte buna ideea...sunt de aceeasi parere cu tine mai ales ca de multe ori voblarele hand made sunt mai productive decat cele de firma....acuma depinde si de cine sunt facute...oricum cred ca trebuie luata in seama parerea ta si poate cine stie ...
fir intins all

ionutz_gr
senior
senior

Mesaj de ionutz_gr » 21 Mar 2007, 21:35

[quote="jonah"][quote="gene3004"]tocmai am pus in galeria mea primele voblere facute....bagati si voi un ochi si dati cu parerea
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=2909[/quote]

gene te rog sa nu te superi dar mi se par cam .....neingrijite :cry: !repet e doar o opinie personala!sint convins ca nu lezeaza cu absolut nimic eficacitatea lor acest aspect.dar daca tot ai intrebat nu ma pot abtine sa nu zic.deci mai ai un pas......peste ai prins ...urmeaza sa prinzi si pescarii!fir intins Gene si sper sa ne intilnim pe Prut ...cindva :D :D[/quote]

jonah..asa e la inceput ..e mai greu..pun pariu ca dupa ce mai face cateva se va descurca din ce in ce mai bine..si parerea mea e ca e mai important sa prinda peste decat sa arate bine:)
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 21 Mar 2007, 21:36

dr.pike scrie:Pikeman, sper ca nu faci site cu plata :D:D:D ca atunci ma duc sa cotizez in continuare la playboy :D
pun taxa 10 ron pe accesare si 1 ron pe fiecare link :lol: nu wai, un site doar cu metode, si fara forum ca sa nu fie gura lumii sloboda :twisted:

Scrie răspuns