voblere de primavara

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

marian5sept
utilizator nou
utilizator nou

voblere de primavara

Mesaj de marian5sept » 14 Feb 2012, 18:19

buna seara,sper sa nu repet topicul, si daca l am repetat, rog moderatorii sa l stearga, dar eram curios cu ce voblere ne pregatim sa atacam cleanul primavara asta dupa ce ne parasesc zapezile....astept pareri, inclusiv firma, dimensiune, culoare(pescuiesc pe suceava, moldova, siret, dar astept pareri si din alte zone) etc....multumesc anticipat

drazvan
utilizator constant
utilizator constant

Re: voblere de primavara

Mesaj de drazvan » 15 Feb 2012, 14:41

eu personal sunt pregatit cu cateva salmo tiny si un vobler albina pe care l-am achizitionat de la polonezi sa vedem ce rezultate au

TAVY
junior
junior

Mesaj de TAVY » 15 Feb 2012, 20:52

Eu in general merg pe culori naturale dar functie de apa folosesc si alte culori. Ca marimi intre 2 si 4 cm Strike Pro, Dorado si cateva home made. Respect si fire intinse!
totul pentru ape si pesti

keloo
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de keloo » 15 Feb 2012, 21:02

La mine, cele mai bune rezultate au dat strike pro baby pro , goldy vibromax si salmo tiny ... iar, flap jack de 4 cm a prins bine. Culorile folosite sunt mai multe insa eu merg in general pe cele naturale.

cristinel33
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cristinel33 » 16 Feb 2012, 12:37

strike pro baby pro, dorado magic , salmo tiny , ugly duckling ,etc ... culori naturale
Natura ne aseamana. Educatia ne deosebeste.

Matei Claudiu
veteran
veteran

Mesaj de Matei Claudiu » 16 Feb 2012, 13:26

depinde si cum e apa in care pescuiesti....

in special dorado magic (1,8 cm), salmo tiny si altele asemanatoare dar nu mai mari de 3 cm....si de preferat floating, nu neaparat culori naturale....

cristinel33
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cristinel33 » 16 Feb 2012, 13:42

Matei Claudiu scrie:depinde si cum e apa in care pescuiesti....

in special dorado magic (1,8 cm), salmo tiny si altele asemanatoare dar nu mai mari de 3 cm....si de preferat floating, nu neaparat culori naturale....
cred ca ai dreptate in privinta culorilor , uite de exemplu la mine culoarea redhead merge destul de bine si mai sunt si altele ... :respekt:
Natura ne aseamana. Educatia ne deosebeste.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 16 Feb 2012, 13:56

eu daca as cauta cleanul in primavara, as folosi voblere intre 4 si 6 cm linistit ... de obicei astea sunt marimile care le folosesc si vara cand mai nimeresc sa pescuiesc dupa vreun clean si cu atat mai mult primavara ar trebui sa dea rezultate, cand se incalzeste putin pe afara, pestii incep sa se miste si incearca sa recupereze cat mai rapid cu putinta ce au pierdut peste iarna ...

cu exceptia unui clean sarit de kilogam prins la un hornet de 3,5 restul mai rasariti pe care i-am luat au fost prinsi la voblere de peste 5 cm .. dand special dupa clean ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

YoNutzu
senior
senior

Mesaj de YoNutzu » 16 Feb 2012, 14:25

In primul rand sa speram ca vom putea pescuii in primavara asta ... se anunta ape mari si apoi se intra in prohibitie.
Eu in general ce folosesc vara folosesc si iarna dar jucate diferit (trebuie sa-mi refac stocul de Strike pro ca le am ciobite pe toate cu toate ca la am cate o culoare de fro 3 ori:)) ).

marian5sept
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de marian5sept » 16 Feb 2012, 15:53

multumesc mult pt interesul aratat vizavi de acest topic,fara a face reclama ascunsa observ ca multa lume mizeaza pe strike pro.eu nu le am folosit inca,insa recent mi am achizitionat cateva,sper sa fiu la fel de multumit ca ceilalti de evolutia lor....ms inca o data si mai astept pareri

Scrie răspuns