Voblere Cozma, cat si de unde?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 05 Iul 2006, 23:19

Sincer si pe mine m-au convins Salmo. La Cozma dezavantajul mare e slaba implicare a distribuitorului (Arrow) in promovarea liniei de produse: intri in magazin, au cateva modele, nici un catalog samd. Dady/Pilula/Haznosi n-am incercat, asa ca nu vorbesc. La Rapala am modele dezastruoase (Magnum de pilda, la care din 3 lanseuri 2 sunt inutile, ca se incurca ancora din coada pe fir) dar si modele cu care faci prapad. In general insa pretul pe piata romaneasca e prea mare. La fel si cu yo-zuri, n-ai unde sa dai repede fuga la magazin sa-ti alegi, sunt si scumpe.
Cu lacrimi Bastus!

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 05 Iul 2006, 23:37

n-am pus mare baza pe aspectul voblerelor pana acum. sunt student si nu prea imi permit un rapala, sau imi permit da nu-mi permit sa-l arunc si sa ma inchin ca e ultima oara cand il vad. deci salmo si cozma ar fi zona unde m-as orienta, am auzit ca si storm-urile sunt bune desi ei se ocupa mai mult cu twistere si twister-voblere unde stau dupa parerea mea chiar foarte bine (am cateva de care sunt f multumit).

ps: recomand si Balzer-urile desi eu nu am vazut la noi. eu mi-am luat din germania si bat foarte viguros.
Fara pescuiala viata e pustiu

Scrie răspuns