Voblere Clean
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Voblere Clean
Am pescuit pe Tarnita anul trecut si am dat cu un singur vobler care m-i la dat si acela un bun prieten.Nu stiu exact ce fel de vobler era dar am prins de fiecare data cam 20 de cleni din barca bineinteles.El prindea in jurul a 30 - 40 de cleni si nici nu se obosea prea mult(somnul de pranz in barca era o obisnuinta)..E pescar de peste 40 ani si cine stie STIE!!!! AS vrea anul asta sa incerc sa ajung macar in jurul cifrei lui Am fost utilat si anul trecut la rapitori dar voblerele care le aveam eu erau mult prea mari pentru cleni, anul asta sunt dotat(pot sa spun fara rusine) unul dintre cele mai bune sonare ,doua lansete si mulinete de buna calitate i-mi lipsec doar voblerele pentru clean.Daca cineva stie niste tipuri de voblere foarte bune pentru clean i-as fi recunoscator.Si inca o intrebare!!!Cum ar trebui sa pescuiesc pestii mari(Oregoni, salai ,avati )detectati de sonar ,care se afla la o adincime mai mare(ma refer decit cea a cleanului)sa spunem 40-50m??????????
Re: Voblere Clean
Ares 21 scrie:Cum ar trebui sa pescuiesc pestii mari(Oregoni, salai ,avati )detectati de sonar ,care se afla la o adincime mai mare(ma refer decit cea a cleanului)sa spunem 40-50m??????????

-
- veteran
-
- veteran
Se pare ca nimeni nu a dat la adancimi "din astea"................Sper sa nu fiu primul.Lacul Tarnita are in "Unele "locuri chiar si 80 de metri adancime.Si din cit stiu eu majoritatea lacurilor de acumulare din munti sunt adinci.Nu a fost nimeni cu sonarul pe Tarnita????Anul trecult stiu sigur ca a fost cineva si a prins..... fara glume!!!!!!
- ravenheart
- veteran
la adancimi de-astea iti trebuie un countdown cam mare
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.