voblere capture lures

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

adrignat
veteran
veteran

voblere capture lures

Mesaj de adrignat » 09 Sep 2007, 08:25

am vazut ca sunt distribuite de trabucco,lucrate destul de ingrijit,ambalate frumos,si la pretul ala.......mi-am luat!mai mult ca sa zornaie mai"a plin" trusa! :D evolueaza frumos,dar le-am incercat doar "la rece"! a dat cineva cu ele.....sau mai bine:a prins?!mersi

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 09 Sep 2007, 22:00

Am dat cu un suspending(primit cadou) dar nu am avut rezultate.Dupa o ora de tatonari am ,,pus'' un minow de la Salmo si am inceput sa am activitate....Am continuat cu un huski -jerk si am ramas activ.....

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 09 Sep 2007, 22:45

Am si eu doua bucati, am dat foarte putin cu ele sa le testez. Primul mergea ok, dar cand l-am pus pe al doilea....am ramas putin dezamagit. Cum ultima impresie conteaza....de 6 luni n-au vazut apa :). Desi sunt convins ca au potential :D .

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 10 Sep 2007, 19:46

aha.....deci o sa le folosesc ca sa gasesc agataturile :lol: presupun ca intr-o zi buna....prind si astea...... :lol: pana atunci,arata bine in trusa si-s ieftine!ha ha!mersi de raspunsuri :wink:

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 10 Sep 2007, 21:12

Imagine
cu modelul asta am avut rezultate bune cativa cleni peste kil anul trecut,un avat de 1,5 kg si anul asta cleni dar pana in 500g ce sa zic per ansamblu sunt multumit am avut zile cand rapala,yozuri,salmo, cozma au dat chix si modelul asta m-a salvat de gherla.modelul de 6,5 cm despre asta ii vorba+il pot lansa si foarte departe pt ca este greu parca the mule ii zice daca nu ma insel deci il recomand merita incercat
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 12 Sep 2007, 12:26

am si eu unul de vr-o 5 sau 6 cm care l-am luat pt avat. dar pe Dunare inoata aiurea din cauza curentului. Probabil unde e apa mai linistita merge mai bine. Oricum nu i-am dat prea mari sanse.

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 12 Sep 2007, 16:06

da.....asta e modelul pe care il am si eu......nu au probleme cu curentul....desi le-am incercat pe tarnava,unde curentul e destul de puternic.....deci sperante mai am cu el.. :lol: oricum nu-mi pare rau ca le-am luat.....mai ales la pretul asta :lol:

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 13 Sep 2007, 00:06

De unde le-ai cumparat ?De pe internet cumva?
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 13 Sep 2007, 21:42

pe net nu am vazut....bine nici nu am prea cautat.. :lol: aici in brasov e situat distribuitorul trabucco....asa ca e plin de voblere de la firma asta in oras.......inclusiv prin piata! :lol: nu stii nici un magazin care comercializeaza produse trabucco in zona ta?

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 13 Sep 2007, 23:40

La mine in Severin nu exista asa ceva.Se gasesc voblere Rapala,Storm,Cozma,Alpex(habar n-am de firma asta,mi-am cumparat unul f.f.frumos ambalat si mi se pare o porcarie prin apa,in plus trebuie ancorele schimbate),Albastar(astia au si lingurite care arata f.bine,dar nu m-am riscat la ele)sau voblere rusesti(tot porcarii marea majoritate,cu toate ca un prieten sparge avatul cu un vobler rusesc).
Iar modelele sunt putine,nu prea se cumpara,lumea da mai mult cu twisterul sau isi fac nalucile.Am vazut twistere facute care dau clasa la produsele de firma.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

Scrie răspuns