voblere abu garcia
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
voblere abu garcia
salut ati avut voblere abu garcia , cum evolueaza , merita sa cumpar ?
Re: voblere abu garcia
nimeni nu are s-au o avut?
-
- veteran
Da Abu-Hi-Lo-RH merge bine si prin actionarea barbetei intr-o pozitie sau alta ii poti determina evolutia la suprafata sau la adancimne mai mare. In 1992 am pus mana pe el prima data (l-am pescuit) si am avut succese.
Acum mai gasesti Abu-Hi-Lo si articulate si alea sunt bune sa incerci sa cauti suedeze.
Balzerul mai facea un model colonel hilo identic cu abu dar la un pret mai uman. Mai gasesti si Abu made in china, acesta este de pus pe brad la craciun daca vrei ceva bun cata ceva Abu din tara lui XC70.
Acum mai gasesti Abu-Hi-Lo si articulate si alea sunt bune sa incerci sa cauti suedeze.
Balzerul mai facea un model colonel hilo identic cu abu dar la un pret mai uman. Mai gasesti si Abu made in china, acesta este de pus pe brad la craciun daca vrei ceva bun cata ceva Abu din tara lui XC70.

ms de raspuns.am vazut intr-un magazin din oradea si mi se pareau ok adica aveau barbeta buna culori ok .. din pacate nu ma-m uitat unde este facut dar o sa ma uit . 

-
- veteran
Barbeta are o miscare pe 5 pozitii la limita este poper si la cealalta un deep mai domol.
Ie-te orighinalu' Abu. 

Sunt si alte modele produse de abu,eu am avut cateva,rezultate medii...aducea mim team candva...
@biba asta ii cel mai scump vobler ce l-am vazut pana acuma
ala cred ca prinde singur peste
)
in fine cred ca o las balta si imi iau rapale de banii aia 

-
- veteran
Am si eu voblere Abu in trusa, luate de la Mim Team si de la Decathlon unde au bagat slideruri Abu care sunt foarte interesante (acum sper sa fie si prinzatoare ca inca nu le-am testat
). O sa le testez mai bine la prima iesire in delta. Dar pentru mine tot Illex sunt preferatele.

pentru mine momentan ssr-urile