vobler rapala x-rap

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 11 Ian 2010, 20:25

da. dar mai conteaza si culoare.eu am prins deobicei pe fomd argintiu sau alb avatul.celelalte sunt shallow care intradevar merg la stiuca dar sunt cam altceva mai ales cum lucreaza.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 11 Ian 2010, 20:29

iar la jointed-uri n-am prins niciodata.nici la pike de la salmo nici la rapale.e adevarat ca atunci cand a mers stiuca n-am mai avut timp de experimente si nici nu pot sa spun ca le-am abuzat.

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 11 Ian 2010, 20:32

Am respectat si culoare :lol:
OG,GGH,S-Astea sunt culorile care le-am folosit de la modelul "fresh water"
Mai am CL si SB,dar pe astea nici nu le-am udat macar :lol:
Frumoase voblere
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 11 Ian 2010, 20:33

@Rine,Daca cu 8 gr.ai aruncat 50m inseamna ca ai pescuit cu binoclul la ochi :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 11 Ian 2010, 20:36

nici macar nu sunt de 8 gr.sunt de 4,7 ,13 si 22 parca.

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 11 Ian 2010, 20:36

kuintautti, am crezut ca te-ai calmat si ai terminat cu intepaturile la adresa mea, dar vad ca nu poti nicicum. Bun, analizand ceea ce-am scris eu si tu ai corectat, reiese teoria relativitatii: "Am unu exact asa, l-am luat pentru avat. Am tot aruncat cu ea in stanga si-n dreapta, zile la rand, si nimic...avatii se fereau inca de el (indiferent de viteza si stilul recuperarii), apoi intr-un final am puscat o stiuca la el...si cam asta a fost toata experienta mea la X-Rap. Dar cred totusi ca e un vobler foarte bun la avat, insa trebuie sa-l testeze unu' care se pricepe la pescuitul avatului. Eu nu."
Atunci cand folosesc genul feminin la un vobler "Am tot aruncat cu ea..", ma refer la NALUCA...am tot aruncat cu ea, cu naluca. Iar cand se schimba in el, inseamna ca ma gandeam la vobler, nu e nici o greseala gramaticala, pt ca eu nu sunt obisnuit cu prea multe greseli. La tine insa e haos, imi ajunge un singur mesaj de la tine sa constat cat esti de incult, dar m-am obisnuit deja cu asta, speram ca te-ai calmat...vad ca nu. Hai ca te ajut.... in continuare voi arata cam cine este acest "kuintautti"...cel putin astea sunt mesajele sale ce dau dovada ca e om matur, intelept si o pilda pentru altii:
"tu... cind suji ****... traji in tine boule ?"
"te doare in git de pola mea ?"
"nu contea cite clase am papagale... ci cit inteleg si pricep... " etc etc...

Ai o problema cu falusul tau, sau ce tot faci atata reclama? Du-te la nevasta-ta si alapteaz-o pe ea, ce tot vii la mine, poponare. Stai pe fundul tau paros si comporta-te ca un adult (daca tot sareai ca ai putea fi taica-meu). Eu mi-am propus sa nu mai vorbesc urat pe forum, mai ales cu tine, dar vad ca n-ai stare, si ma provoci again & again. Calmeaza-te, batrane...calmeaza-te.
:shock:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 11 Ian 2010, 20:36

a si am dat cu vantul din spate.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 11 Ian 2010, 20:40

Ma refeream la ala de 7 gr.-8cm.Cu ala dadeai dupa avat,nu?

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 11 Ian 2010, 20:46

shimano scrie: La tine insa e haos, imi ajunge un singur mesaj de la tine sa constat cat esti de incult,
Se poate trece cu vederea,omul e plecat de foarte mult timp din tara.
Zic sa nu stricati si topicul asta cu injurile voastre...mergeti in Arena.
:evil: :evil: :evil:
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... start=3170
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 11 Ian 2010, 21:05

shimano scrie:Ai o problema cu falusul tau, sau ce tot faci atata reclama? Du-te la nevasta-ta si alapteaz-o pe ea, ce tot vii la mine, poponare. Stai pe fundul tau paros si comporta-te ca un adult (daca tot sareai ca ai putea fi taica-meu). Eu mi-am propus sa nu mai vorbesc urat pe forum, mai ales cu tine, dar vad ca n-ai stare, si ma provoci again & again. Calmeaza-te, batrane...calmeaza-te.
:shock:
sa intele din prima :lol: teoria "relativitati" boblerului :lol: si se vede ca esti dispus sa iexplici cu vorba buna fara sa jignesti chiar si in cazul in care s-ar fi nteles gresit... deci esti un gent pina in pinzele albe ... nu ? ( papagal prost ce esti...! ) :lol:

Scrie răspuns