vobler noaptea
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
vobler noaptea
A prins cineva noaptea la vobler fluorescent (glows in the dark)?
Ce model/marime?
Ce model/marime?
zici ca ai prins cu acealasi voblere ca ziua,nimic special?blackmamba scrie:Da , de ce neaparat fluorescent ?
Da ,am prins noaptea la vobler .
am incercat sambata noapte pe dunare cateva voblere. era asa intuneric ca nu vedeam unde aruncam. se auzeau niste bucati sarind. cred ca era somn sau salau. sau avat desi as vrea sa cred ca se potoleste noaptea.
Avat ,mai putin probabil noaptea .
Depinde de loc , de cum sareau . Posibil sa fi fost somn , posibil si crap . Stii cum este, somnul sare intr-un fel , crapul altfel , avatul foarte spectaculos , salaul mai deloc .
In alta ordine de idei , am prins in prima jumatate a noptii salau la vobler in lungul malului , din piatra in piatra , mai bine ca ziua .
Depinde de loc , de cum sareau . Posibil sa fi fost somn , posibil si crap . Stii cum este, somnul sare intr-un fel , crapul altfel , avatul foarte spectaculos , salaul mai deloc .
In alta ordine de idei , am prins in prima jumatate a noptii salau la vobler in lungul malului , din piatra in piatra , mai bine ca ziua .
Re: vobler noaptea
reformulez atunci;puland scrie:A prins cineva noaptea la vobler fluorescent (glows in the dark)?
Ce model/marime?
Ce vobler ati alege pentru salau/somn noaptea pe dunare?
-
- veteran
asta zici?sbogdan scrie:Rapala DT Flat
http://www.rapala.com/products/luresdet ... salt=Fresh
oare conteaza culoarea noaptea?
-
- veteran
Eu am prins avat ...
, si erau un intunericcccccc ... bezna ca era si nor la rapala huskey jerk, salmo bullhead ... la primu am prins pana un avat pe la 1,5 kg mi-a smuls ancora de sub burta si mi-a crapat vobleru, dupa ce a ajuns pe mal
. Si nu, nu cred ca ... conteaza culoarea .. .(parerea mea) .. la avat cel putin.