Vine frigul! Ce manusi?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
lupishor
utilizator constant
utilizator constant

Vine frigul! Ce manusi?

Mesaj de lupishor » 20 Noi 2013, 21:43

Salutare! Ce recomandati voi pt frigul ce va venii in materie de manusi? Ceva sa fie calduroase dar in acelasi timp sa ai si controlul jigului? Am tot cautat pe diverse site-uri dar nu am prea gasit ceva interesant. Voi ce spuneti?

Zamfi
veteran
veteran

Re: Vine frigul! Ce manusi?

Mesaj de Zamfi » 20 Noi 2013, 21:47

Pentru perioada asta eu am ceva de la Savage Gear .Cu degetele taiate. Merg acum.Cand va fii foarte frig ...la gura sobei cu vinul cald in fata! :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 20 Noi 2013, 21:50

pe vreme de toamna merg mai multe manusi...eu folosesc unele atack din neopren si sunt ok.
la ger sa va feriti de manusi de neopren!

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 21 Noi 2013, 09:21

Sub zero grade cele de neoprean nu sunt bune. la pescuit pe frig cel mai bine parca merg cele de fleece, poti cat de cat sa controlezi firul cu ele pe mana... insa pana la urma tot mai bine e fara :)) Manusile le folosesc in pauze. :mrgreen:
Imagine

keymaker
senior
senior

Mesaj de keymaker » 23 Noi 2013, 11:22

manusi de fleece.dar....cu o preducea mica in dreptul buricelor degetelor mare si aratator am practicat cate 2 gauri apoi cu foarfecul am taiat intervalul dintre ele o fanta asa incat atunci cand am nevoie sa scot degetul respectiv afara trag de varful manusii in dreptul degetului respectiv si-l dezbrac.distanta de la varful degetului manusii si gaurile date trebuie sa aiba lungimea necesara asa incat degetul sa stea mereu imbracat(sa nu te chinuie sa-l tii invelit )dar sa-l poti descoperi usor ori de cate ori ai nevoie.
materialul nu s-a deteriorat sau destramat in locul decuparii.
mie-mi ingheata mainile si la +5 C asa ca-mi sunt indispensabile in perioada asta(la fel ca si ceaiul fierbinte tinut in termos vechi cu sticla vidata ce rezista 24 ore fierbinte.....termosurile astea noi sunt de kko

vlahuster
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vlahuster » 23 Noi 2013, 14:48

nu recomand: Manusi Rapala Titanium ProWear,nici jumate de sezon nu au tinut si s-au rupt.

Scrie răspuns