Vine frigul! Ce manusi?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Vine frigul! Ce manusi?
Salutare! Ce recomandati voi pt frigul ce va venii in materie de manusi? Ceva sa fie calduroase dar in acelasi timp sa ai si controlul jigului? Am tot cautat pe diverse site-uri dar nu am prea gasit ceva interesant. Voi ce spuneti?
Re: Vine frigul! Ce manusi?
Pentru perioada asta eu am ceva de la Savage Gear .Cu degetele taiate. Merg acum.Cand va fii foarte frig ...la gura sobei cu vinul cald in fata! 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- George1985
- veteran
pe vreme de toamna merg mai multe manusi...eu folosesc unele atack din neopren si sunt ok.
la ger sa va feriti de manusi de neopren!
la ger sa va feriti de manusi de neopren!
Sub zero grade cele de neoprean nu sunt bune. la pescuit pe frig cel mai bine parca merg cele de fleece, poti cat de cat sa controlezi firul cu ele pe mana... insa pana la urma tot mai bine e fara
) Manusile le folosesc in pauze. 

manusi de fleece.dar....cu o preducea mica in dreptul buricelor degetelor mare si aratator am practicat cate 2 gauri apoi cu foarfecul am taiat intervalul dintre ele o fanta asa incat atunci cand am nevoie sa scot degetul respectiv afara trag de varful manusii in dreptul degetului respectiv si-l dezbrac.distanta de la varful degetului manusii si gaurile date trebuie sa aiba lungimea necesara asa incat degetul sa stea mereu imbracat(sa nu te chinuie sa-l tii invelit )dar sa-l poti descoperi usor ori de cate ori ai nevoie.
materialul nu s-a deteriorat sau destramat in locul decuparii.
mie-mi ingheata mainile si la +5 C asa ca-mi sunt indispensabile in perioada asta(la fel ca si ceaiul fierbinte tinut in termos vechi cu sticla vidata ce rezista 24 ore fierbinte.....termosurile astea noi sunt de kko
materialul nu s-a deteriorat sau destramat in locul decuparii.
mie-mi ingheata mainile si la +5 C asa ca-mi sunt indispensabile in perioada asta(la fel ca si ceaiul fierbinte tinut in termos vechi cu sticla vidata ce rezista 24 ore fierbinte.....termosurile astea noi sunt de kko
nu recomand: Manusi Rapala Titanium ProWear,nici jumate de sezon nu au tinut si s-au rupt.