Vesta Pescuit
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Vesta Pescuit
As vrea sa cumpar modelul acesta de la cormoran http://xxx.ro/produse/77/1896/vesta-cormoran-xl.html , cei care au mai cumparat de la xxx va rog sa va dati cu parerea in legatura cu site-ul si sa-mi spuneti ce parere aveti de vesta respectiva, astept sfaturi de la toata lumea
in poze toate arata bine. Chiar si in magazin multe pot sa arate bine si solide. Dar sa le vezi dupa ce se uda de cateva ori cu nu li se mai inchid fermuarele sau trebuie sa le tot zmucesti, sau incerp sa curga atze din cusaturi, sau raman patate si arata ca o haina veche de 20 de ani. E mare problema cu vestele astea. Intr-adevar, multor pescari nu le pasa cum arata si poate au si dreptate. Problema lor. Dar mie parca nu-mi vine sa le mai iau pe mine cand arata ca scoase din cosul de gunoi, iar cand in timpul pescuitului mai am si probleme cu fermuarul ... imi vine sa ma urc pe pereti. Asa ca am schimbat ceva veste. Acu am ajuns la una care ma multumeste, dar e vreo 200. Nu mai stiu exact pretul ca o am de vreun an. Dar e brici. M-a costat dar sunt multumit.
mai am 2 veste dar imi place cum e asta, asa e in poza arata bine eu sper sa arate si in realitate asa, am luat una de la gipo si e foarte prost facuta, cusaturile sunt varza si vreau sa o dau pe aia sa o iau pe asta, mie imi place cum arata sper sa fie buna, nici mie nu imi place sa fie vesta patata, descusuta sau muradara
nu ma simt bine daca nu e curata si foarte bine intretinuta; vreau sa o iau pentru vara cand e foarte cald si asta vad ca e numai buna, cel putin asa mi se pare mie

- Blue_Fox
- utilizator constant
http://www.totalfishing.ro/geanta-spinn ... -2874.html
Are cineva geanta asta?Eu vreau sa o iau pt. spinning ca nu mai am spatiu in aia veche...Si inca ceva, in imagine nu se vede da banuiesc ca cureaua se lungeste, nu?
Are cineva geanta asta?Eu vreau sa o iau pt. spinning ca nu mai am spatiu in aia veche...Si inca ceva, in imagine nu se vede da banuiesc ca cureaua se lungeste, nu?
Life's short, so live the most of it!