Vaselina Quantum Hot Sauce
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Vaselina Quantum Hot Sauce
Salut! Stie cineva de unde se poate cumpara(in Romania) aceasta vaselina?(eu n-am gasit).
- johnnybravo
- Moderator
Re: Vaselina Quantum Hot Sauce
dar de ce vrei neaparat din Romania? m-am uitat un pic, am gasit ceva site-uri dar nu o au pe stoc.
ia de pe ebay, daca vrei fara vama cu livrare la domiciliu alege un vanzator din EU, daca nu te deranjeaza sa stai pe la cozi, poti lua din US
http://www.ebay.com/itm/QUANTUM-HOT-SAU ... Swv0tVFrC4
cel mai bine mergi prin intermediari sa-ti aduca din state (pune un anunt)
ia de pe ebay, daca vrei fara vama cu livrare la domiciliu alege un vanzator din EU, daca nu te deranjeaza sa stai pe la cozi, poti lua din US
http://www.ebay.com/itm/QUANTUM-HOT-SAU ... Swv0tVFrC4
cel mai bine mergi prin intermediari sa-ti aduca din state (pune un anunt)
Am batut eu un drum degeaba dupa ea la mimxxx.
Pe stoc aveau D.A.M nu aveau Quantum.Sun inainte sa plec,sa verific.
Raspuns: Nu avem DAM dar avem Quantum.
Mai bine zic,chiar daca pe site aparea exact invers,dam pe stoc,lipsa quantum.
Ajung la magazin in Otopeni si surpriza.
Dom`ne nu stim cu cine ai vorbit la telefon dar nu avem de nici unele,avem doar Quantum Hot Sauce ree Oil pe la 60 lei
Daca tot eram in masina,am plecat din Otopeni si am ajuns la Total unde tot aveau 3-4 tipuri de vaselina dar fara Quantum.
Mi-am luat un ulei DAM si o vaselina DAM si am gresat toate mulinetele de spinning din dotare.
Pe stoc aveau D.A.M nu aveau Quantum.Sun inainte sa plec,sa verific.
Raspuns: Nu avem DAM dar avem Quantum.
Mai bine zic,chiar daca pe site aparea exact invers,dam pe stoc,lipsa quantum.
Ajung la magazin in Otopeni si surpriza.
Dom`ne nu stim cu cine ai vorbit la telefon dar nu avem de nici unele,avem doar Quantum Hot Sauce ree Oil pe la 60 lei
Daca tot eram in masina,am plecat din Otopeni si am ajuns la Total unde tot aveau 3-4 tipuri de vaselina dar fara Quantum.
Mi-am luat un ulei DAM si o vaselina DAM si am gresat toate mulinetele de spinning din dotare.
- stefanflorin
- veteran
Permalub de la Shimano e urmatoarea mea investitie pt. iarna asta si cred ca imi va ajunge cateva sezoane http://www.totalfishing.ro/vaselina-shi ... 60166.html , desi mai am ceva Abu Garcia. Am citit multe review-uri foarte bune despre ea si vreau sa o testez, plus ca mulinetele Shimano tot asta capata la iesirea din fabrica.
Urasc atarnatorii!
Va spun sincer,Permalub de la Shimano am folosit,dar nu are aderenta pe care are Quantum-ul,nu suporta prea bine forta centrifugala.Nu are rost sa am vaselina peste tot,numai unde a-r fi cazul nu....
Nu cred ca un om poate invarti suficient de repede manivela incit sa plece oricare vaselina de pe roata dintata....Ai invartit ceva actionat de motor electric si asa ai vazut ca pleaca vaselina Shimano?HENRICH scrie:,nu suporta prea bine forta centrifugala...
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
au si vaselina si ulei quantum hot sauce la best.f.i.s.h.i.n.g.romania.ro care e de fapt magazin unguresc.
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!
Mltumesc!
Salut! Pentru cei interesati ,la fi..la au in stoc vaselina quantum.