varfuri blector

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Obletele
veteran
veteran

varfuri blector

Mesaj de Obletele » 08 Iun 2015, 07:35

cred ca fiecare are prin debara acasa o lanseta deteriorata... eu cel putin am :) ma gandesc sa o repun in functiune chiar daca nu o sa mai fie in aceiasi parametrii ca din fabrica , motiv pt care intervin aici si va intreb pe voi urmatorul lucru : cum imi aleg un varf blector de calitate... ele sunt facute de branduri anume sau cum ar trebui sa ma orientez in alegerea unui varf de calitate

florin1948
veteran
veteran

Re: varfuri blector

Mesaj de florin1948 » 08 Iun 2015, 08:04

Alegerea unui blector pentru a modifica ( repara) o lanseta pleaca de la ce se doreste o obtine : lanseta de salau,biban,stiuca,...Intai stabilesc ce actiune vreau sa aive lanseta si de abea apoi ma indrept spre un blector anume. Mai intervin si dimensiunile fizice ale varfului si modul cum executi fixarea blectorului de varful lansetei de modificat. Se poate pune un blector de carbon sau unul de fibra ( ca la feeder) fiecare cu avantajele si deavantajele lui. Apoi trebuie puse inelele la loc si de regula schimbate deoarece vechile inele nu se mai potrivesc unui vare blectorat. Este un pic de munca si de abea dupa cateva lansete modificate incepi sa te prinzi cum sa alegi blectorul corespunzator lansetei respective.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

Scrie răspuns