discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
george.
- junior

-
Ati folosi vreodata arc sau harpon la pescuit ?
Nu de alta dar am vazut ca pe afara se cam practica treaba asta.Mi sa intamplat de nenumarate ori sa sara pestii (si nu mici deloc) langa mine ....sa mor de ciuda nu alta imi venea sa dau cu batu si sa al infig in peste

.Mie nu mi se pare deloc sportiv pescuitul asta ,e un fel de japca dupa parerea mea
-
noname
- veteran

-
Ba se cam practica si la noi...si chiar in Delta ...n-ai auzit de taparina...saracii reproducatori...foarte nesportiv
-
grama v
- veteran

am vazut doi tipi, de la onesti parca,veneau la pescuit cu harpoane si butelii de oxigen,dar spre mirarea noastra luau numai cite un crap de caciula de 4-5-6 kg si atit.apoi mai mult vizitau apa.mi s-a parut ok din partea lor
-
bogdank
- veteran

-
Se practica. Am vazut de mai multe ori pe Ghioroc scafandri cu harpon. Chiar si pe Timis
-
Michael
- Moderator

Pe Timis daca-i vedeam eu,le rupeam arbaleta pe spinare.
-
Diver
- utilizator constant

In tarile civilizate, pescuitul subacvatic este permis doar in apnee, deci fara utilizarea buteliilor de aer. Asta pentru a da shanse egale (sau mai mari) vietuitoarelor subacvatice. Toti scafandrii pe care ii cunosc respecta "lumea" de sub ape si prefera ca in timpul scufundarilor sa "vaneze" instantanee foto. Pentru ceilaltzi: RUSHINICA!!!
-
tudor
- Moderator

-
Diver scrie:In tarile civilizate, pescuitul subacvatic este permis doar in apnee, deci fara utilizarea buteliilor de aer. Asta pentru a da shanse egale (sau mai mari) vietuitoarelor subacvatice. Toti scafandrii pe care ii cunosc respecta "lumea" de sub ape si prefera ca in timpul scufundarilor sa "vaneze" instantanee foto. Pentru ceilaltzi: RUSHINICA!!!
Mai trebuie sa adaug ceva. Este permis doar in apnee si doar in ocean. Si chiar in ocean sunt zone unde vinatoarea submarina este interzisa.