URGENT PLACA TEGO SAU POLIPROPILENA
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
URGENT PLACA TEGO SAU POLIPROPILENA
salut tuturor!
am luat de curand o barca Metzeler, iar vanzatorul mi-a dat-o fara placa motor
as avea nevoie de o placa de tego sau polipropilena de inalta densitate, de aprox 80X40 sau 75X35cm, cu grosimea de 18-20mm.
Paote sa fie si mai veche, ideea e sa nu fie deteriorata sau crapata. Tego se foloseste la cofraje in constructii, deci poate are cineva una de dat... Conectorii ii fac eu din teava de dural sau PPC.
Dati va rog un MP sau un tel la 0722519440 Radu. Mersi mult!
am luat de curand o barca Metzeler, iar vanzatorul mi-a dat-o fara placa motor
as avea nevoie de o placa de tego sau polipropilena de inalta densitate, de aprox 80X40 sau 75X35cm, cu grosimea de 18-20mm.
Paote sa fie si mai veche, ideea e sa nu fie deteriorata sau crapata. Tego se foloseste la cofraje in constructii, deci poate are cineva una de dat... Conectorii ii fac eu din teava de dural sau PPC.
Dati va rog un MP sau un tel la 0722519440 Radu. Mersi mult!
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

-
- utilizator constant
Re: URGENT PLACA TEGO SAU POLIPROPILENA
gasesti tego 18-20 mm la magazine brico. din pacate e coala de 1x2 m.
vezi ca e pacatos la apa daca nu il impermeabilizezi.
vezi ca e pacatos la apa daca nu il impermeabilizezi.
The road of life twists and turns and no two directions are ever the same. Yet our lessons come from the journey, not the destination.
Nothing makes a f_i_s_h bigger than almost being caught.
Nothing makes a f_i_s_h bigger than almost being caught.
- semlecangheorghe
- veteran
Am eu o bucata aprozimativ,800x300...problema e...distanta..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
la Brico dau doar foaie intreaga
gigi, mersi mult, dar distanta e o problema...
incerc sa umflu barca azi si sa scriu o dimensiune exacta. Poate imi e buna, si atunci platesc eu curierul.
N-are nimeni prin Buc firma de constructii sa foloseasca asa ceva?
gigi, mersi mult, dar distanta e o problema...
incerc sa umflu barca azi si sa scriu o dimensiune exacta. Poate imi e buna, si atunci platesc eu curierul.
N-are nimeni prin Buc firma de constructii sa foloseasca asa ceva?

...daca vrei , te pot eu ajuta
...doar ca va trebui sa trimiti banii in avans
...suma , nu e greu de ghicit.
...doar ca va trebui sa trimiti banii in avans
...suma , nu e greu de ghicit.
un material bun s-ar putea sa aiba cei care fac placari exterioare cu panouri tip albond, sau cum s-o chema exact.sunt destul de tari ,din laminare cred si rigide.imposibil sa nu gasesti resturi pe la o firma de specialitate,totul e sa dibuiesti firma.
imi trebuie pt placa de motor, ce nu va fi izolata cu cauciuc la margine (teoretic), deci... cat mai compacta.
Gigi, da-mi si mie un MP cu nr tau de tel. Mersi.
Gigi, da-mi si mie un MP cu nr tau de tel. Mersi.

-
- senior
Alucobondul e un sandvish cu un fel de spuma densa intre 2 bucati de tabla de aluminiu, deci nu prea cred ca e bun.D2O scrie:un material bun s-ar putea sa aiba cei care fac placari exterioare cu panouri tip albond, sau cum s-o chema exact.sunt destul de tari ,din laminare cred si rigide.imposibil sa nu gasesti resturi pe la o firma de specialitate,totul e sa dibuiesti firma.
Daca gasesti tego, incearca sa-l impermeabilizezi, ca la un moment dat se umfla....
da asa este marcele,la alucobond ma refer,nu stiu exact cum se numeste materialul la care m-am gandit,este un plastic(?)laminat extrem de dur.tot la placari exterioare se foloseste.am avut o bucata din acest material gasita pe langa un santier.avea cam 8-10 mm grosime.
este vorba de HPL ?? asta este laminat si se muleaza pe descrierea ta, numai ca nu ii foloseste la grosimea asta, pt oglinda de barca ii trebuie de 18-20mmD2O scrie:da asa este marcele,la alucobond ma refer,nu stiu exact cum se numeste materialul la care m-am gandit,este un plastic(?)laminat extrem de dur.tot la placari exterioare se foloseste.am avut o bucata din acest material gasita pe langa un santier.avea cam 8-10 mm grosime.
deci tot la placa de Tego ajunge, si la grosimea asta, o placa de tego costa cat un sfert de barca
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.