urgent!!!!!despre siweida
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- junior
urgent!!!!!despre siweida
Spuneti-mi cat de bune sunt lansetele acestei firme. Daca mai stie cineva cat costa un shimano catana de 2,70. Cat mai repede, va rog
-
- junior
siweida, habar n-am... shimano catana are un prieten de-al meu; lanseta aia nu-mi spune nimic, eu unul o gasesc prea moale...cand intepi,are asa o actiune lina,gen glass. eu am pescuit mult timp cu un fenwick de 2,40 si era o lanseta de spinning destul de fragila, dar avea "nerv". totusi cu un fir textil de 0,16 m-a fracturat un somn din barca. asa ca urmatoarea lanseta nu mi-am mai luat-o dupa FIRMA, ci in urma unei intamplari; eram pe un lac unde se pescuia si la crap si un pescar inteapa un crap mare:(omul ma stia din vedere) il plimba vreo 5 minute si isi da seama ca nu prea stie ce sa faca, ii spun sa-i regleze frana, sa fie atent la directia in care inoata pestele..."vezi ca in stanga ai pomi" si alte sfaturi sfatoase, la care omul meu imi zice sa-i scot eu pestele , ca el il scapa sigur. iau lanseta din mana omului , avea o lanseta 2,70 neagra...6 inele cu un picior si foarte "aspra", fir de 0,28(mono), si dupa un drill nebun(15minute, vara) aduc la mal un ten asa peste metru...l-am scos cu mana 14kg. m-am indragostit de lanseta aia. la care el zice ca daca ii venea pestele la oricare lanseta in afara de aia il scotea si el, dar lanseta aia i-a dat-o cineva...si a dat cu ea ca sa aiba mai multe monturi in apa. mi-a incoltit ideea in cap...am schimbat numere de telefon si i-am dat in schimbul acelei lansete o lasnseta compozit de crap pe care nici nu o mai foloseam de mult. pentru mine drill-ul ala a fost o carte de vizita...asa ca si azi nu stiu ce lanseta este; ma gandesca ca a fost lucrata manual...dar nu am putut afla mai multe amanunte, ce admir la ea...ca este perfecta pentru un pescuit mai dur...fir textil 0,15/0,20, jiguri grele...peste 7g. iar daca intep un prag imi luxez umarul cu ea. oricum nu cred ca poti avea aceeasi lanseta si pentru jiguri de 3-6g. sau 12-20g. asa ca am 2 lansete.
Am cumparat anu trecut o lanseta Siweida de 2,1 m si putere de aruncare 5-20.
Nu stiu mai nimic despre firma .Pur si simplu eram in magazin am probat-o si mi-a placut . Pretul e aproape simbolic ( 900 mii)
E o lanseta de UL dupa parerea mea . Am dat cu ea tot anul la clean , biban si se comporta f bine.Are o actiune de varf la lansare ( nu am aruncat mai mult de 10g insa) dar in drill se indoaie destul de mult semanand mai mult cu o actiune parabolica .
Cel mai mare peste pe care l-am scos a fost o stiuca ce batea spre 2 kg si n-am avut probleme ca sa mai spun ce senzatii iti da
un alt lucru ce mi-a placut e ca e super echilibrata cu o mulineta mica.Tin batul pe deget in echilibru in dreptul mulinetei .Nu-l simti dupa o zi de pescuit.
La 2,7 m am insa serioase rezerva ca se comporta la fel de bine.La cat e de subtire blancul s-ar putea sa fie f moale .Eu zic sa-l incerci in mana si apoi iti faci o parere
Nu stiu mai nimic despre firma .Pur si simplu eram in magazin am probat-o si mi-a placut . Pretul e aproape simbolic ( 900 mii)
E o lanseta de UL dupa parerea mea . Am dat cu ea tot anul la clean , biban si se comporta f bine.Are o actiune de varf la lansare ( nu am aruncat mai mult de 10g insa) dar in drill se indoaie destul de mult semanand mai mult cu o actiune parabolica .
Cel mai mare peste pe care l-am scos a fost o stiuca ce batea spre 2 kg si n-am avut probleme ca sa mai spun ce senzatii iti da

un alt lucru ce mi-a placut e ca e super echilibrata cu o mulineta mica.Tin batul pe deget in echilibru in dreptul mulinetei .Nu-l simti dupa o zi de pescuit.
La 2,7 m am insa serioase rezerva ca se comporta la fel de bine.La cat e de subtire blancul s-ar putea sa fie f moale .Eu zic sa-l incerci in mana si apoi iti faci o parere
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.