Unde gasesc tamburi rezerva Daiwa Capricorn 2000 !

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 29 Noi 2007, 20:19

eugen scrie:deci n-am, mugure. dragos stie sigur mai bine ca mine ce-i in camera cu dracii de pescuit. pare rau.

ca idee, daca insisti un pic, nu e greu sa-l convingi pe dragos sa cedeze nervos. nu de alta da' si el da foarte des la spin, cam de cinci ori pe an. :)

:? :? :? :?

...si credeam ca am rezolvat problema....

eu banui , ca e un sabotaj cu iz de conspiratie cu scopul de a incerca mai mult la MA.

Sensei, jur ca n-o sa ma dedulcesc la spinn doar cand bate tare crivatul ! :lol: :lol:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 29 Noi 2007, 20:34

He he... au dat saracele randament la vremea lor ...si inca cum...dar acum le-a cam luat locul astea de Fly dar spune tu cum as putea sa le dau pe usa afara acum...pai ar insemna ca sunt nerecunoscator :D
Asa ca stau saracele si se odihnesc si ele acum ca doar si-au facut treaba la viata lor si....se uita la cate unul care ar vrea sa le mai haituiasca dar sunt linistite ca le ofer eu protectie .....saracele....sa se mai odihneasca si ele ca au muncit destul :? :? :?

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 29 Noi 2007, 20:40

dragos74 scrie:He he... au dat saracele randament la vremea lor ...si inca cum...dar acum le-a cam luat locul astea de Fly dar spune tu cum as putea sa le dau pe usa afara acum...pai ar insemna ca sunt nerecunoscator :D
Asa ca stau saracele si se odihnesc si ele acum ca doar si-au facut treaba la viata lor si....se uita la cate unul care ar vrea sa le mai haituiasca dar sunt linistite ca le ofer eu protectie .....saracele....sa se mai odihneasca si ele ca au muncit destul :? :? :?
Deci, recunosti ca te-ai atasat de ele.. :)
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 29 Noi 2007, 20:46

O dragoste platonica...

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 29 Noi 2007, 20:54

dragos74 scrie:O dragoste platonica...
Ahaa... am inteles...platonica platonica dar nu suporti ideea sa fie si-n mainile altora... :lol:

Vezi ca fac rubrica la Cafenea , cu "Fetisisti,Superstitioshi si alte hakitza de pescari "
Asta dupa ce am avut ceva demascari publice de psihopati printre noi. :lol:

Eu am scapat, dar s-ar putea ca la urmatoarea epurare sa nu ma mai scot !
Mugur Dixit !

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 29 Noi 2007, 21:13

nu mugure, pe alea vechi le mai da si la prieteni. ca sa le schimbe inelele vechi cu din astea moderne, ca sa poata sa dea cu ele din cand in cand.

am de vreun an o daiwa din fibra plina de spin care tot asteapta cuminte sa dau si rasini la matisaje. cica pentru stiuca. da' de cand a luat-o pe aia de 6 la musca tu ce crezi, ii mai arde sa dea la lingura. :))

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 29 Noi 2007, 21:18

Ntzzhhh...
e vezi ce-nseamna sa ai cu ce... .
Lanseul PAC stiuca,
Lanseul PAC avatul,
Lanseul- PAC salaul...
:)
Mugur Dixit !

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 29 Noi 2007, 21:23

salaul parca nu era in recital!

Scrie răspuns