Un pic de ajutor(suport motor electric)

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

mitzocu
utilizator constant
utilizator constant

Un pic de ajutor(suport motor electric)

Mesaj de mitzocu » 18 Sep 2007, 19:50

Salutari,
Stie cineva daca se poate monta un motor minn kota endura 30 pe o barca pneumatica normala( care nu are suport pt motor)? :?: Poate este ceva adaptor confectionat (inventat) de cineva sau ma rog alt artificiu. Nu as avea bani si pentru o barca cu suport pt motor,asa ca as fi tare fericit daca mi-ar oferi cineva o solutie.
Multumiri pentru raspunsuri si astept cu nerabdare.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 19 Sep 2007, 13:13

Am vazut o astfel de solutie: este vorba de un cadru in forma de U care se prinde de furchetii vaslelor si se duce in spatele barcii. In spate are o placa pe care se prinde motorul.
Acum problema este ca o astfel de barca sa fie foarte bine umflata caci altfel tot efortul motorului nu face decat sa curbeze barca.Daca ar avea si o podina ar fi si mai OK ... deci se poate face o iprovizatie ceva...
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

mitzocu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mitzocu » 19 Sep 2007, 16:02

Mersi StefanDinu, este chiar o idee ingenioasa...
Astept sa vad daca ma mai ajuta cineva ,sper sa fie mai multe variante si apoi trec la treaba. Stie cineva de unde se poate cumpara o baterie ok pt motor ? Una deep-cicle am inteles ca ar fi cea mai buna. Multumiri inca o data.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 19 Sep 2007, 21:16

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 20 Sep 2007, 12:44

mitzocu scrie:Mersi StefanDinu, este chiar o idee ingenioasa...
Astept sa vad daca ma mai ajuta cineva ,sper sa fie mai multe variante si apoi trec la treaba. Stie cineva de unde se poate cumpara o baterie ok pt motor ? Una deep-cicle am inteles ca ar fi cea mai buna. Multumiri inca o data.
O sa incerc sa-ti fac rost de o poza ceva ... sa vad daca are cineva la concursul de la Rogojesti ... revin cu amanunte.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

mitzocu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mitzocu » 20 Sep 2007, 20:08

Abia astept. :D

daspinningmaster
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daspinningmaster » 20 Sep 2007, 20:17

arunca un ochi si la linkurile de mai jos; poate iti stimuleaza imaginatia! :D

http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... 4887&Nty=1

http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... 4887&Nty=1

Spor!
Fire zmucite!

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 20 Sep 2007, 20:24

Dap, crek asa ceva poa` sa-si faca oricine
Thank you, Father for revealing fishing to me!!!

www.myspace.com/monarchyspace

mitzocu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mitzocu » 20 Sep 2007, 20:45

mersi danspinningmaster, e cat se poate de clar si nu cred ca e prea greu sa faci asa ceva.

Voi ati folosit motor electric cu baterie auto normala?Ca bateriile alea deepcycle costa cat un motor electric sau mai mult, plus ca au 17- 20 de kg.
Bat.auto au destula energie sa te poti muta pe lac dintr-un loc in altul o zi intreaga ? Adica cca 1,5-2 ore de functionare.Stiu ca daca-i vant se schimba problema dar eu vorbesc de o zi normala si cu vant si cu perioade de acalmie.

Mersi inca o data pt raspunsuri

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 20 Sep 2007, 21:44

mitzocu scrie:mersi danspinningmaster, e cat se poate de clar si nu cred ca e prea greu sa faci asa ceva.........
scuzati ca ma bag si eu in discutie,dar nu cred ca ce se vede in linkurile de pe cabela's ,sunt asa usor de pus in practica.
nu ma refer la partea de sustinere a motorului,care este usor de confectionat dintr-o placa de lemn (eventual ranforsata cu aluminiu) si 2 bucati de teava dura dar subtire,nu asta e problema.
problema apare la sustinerea intregului montaj,de unde poti lega acest suport,atata timp cat barca nu este prevazuta cu niste "urechi" de prindere??
pur si simplu nu cred ca se poate atata timp cat acele "urechi" nu sunt prevazute din fabrica si vulcanizate direct pe barca.
cel putin sistemul acesta,nu cred ca este viabial,poate are altcineva o experienta de acest fel si ne impartaseste pana la urma si noua cum se poate face acest lucru :D
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Scrie răspuns