ultegra sau stradic?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: ultegra sau stradic?
Compari care generatie cu care..??Ca poate fi ultegra advanced vs stradic fi..sau stradic fk vs ultegra2012..mai depinde si pt. ce aplicatie..daca vrei viteza pt. ca vii frecvent in josul apei cu naluca se preteaza viteza mai mare si aici stradicul e mai potrivit, daca vrei regular gear este ultegra mai potrivita..stradic cu raport mediu nu gasesti decat modelul de japan fk..fara tambur de schimb ..si lista poate continua..
Tehnic nu sunt departe una de alta,au acelasi tip de frana fara suport rigid(dar functioneaza impecabil nu-ti fa griji) si in mare stradicul are peste ultegra paladin gear plus ceva rulmenti in plus..sepot face upgradeuri f.simplu cu minim 2 rulmenti la fiecare..
Tehnic nu sunt departe una de alta,au acelasi tip de frana fara suport rigid(dar functioneaza impecabil nu-ti fa griji) si in mare stradicul are peste ultegra paladin gear plus ceva rulmenti in plus..sepot face upgradeuri f.simplu cu minim 2 rulmenti la fiecare..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Mersi Gigi,
am uitat sa precizez e vorba de stradic 3000SFD si ultegra 12 C3000SDH.
am eu boala pe manivela dubla.
am uitat sa precizez e vorba de stradic 3000SFD si ultegra 12 C3000SDH.
am eu boala pe manivela dubla.
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!
-
- veteran
Probabil ca as alege Stradic datorita corpului metalic si a lipsei bucsei de plastic de la galet (in care se poate agata un fir subtire).