Ulei Motor MERCURY
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Ulei Motor MERCURY
Stie cineva unde gasaesc la noi ulei MERCURY 10W 30 pentru motor Mercury Fourstroke?
Am inteles ca e bun si Quicksilver dar prefer cu numele motorului....
spinning-addicted!
se gaseste la diverse marci auto ulei rebrenduit, dar asta nu inseamna ca il fac eitudor scrie: Tot asa nu vei gasi ulei Mercedes, Renault etc...

De exemplu ... Porsche si Mercedes au Mobil1 in bidoanele de "original" , VW si Audi au Castrol....

Scz de offtopic

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
-
- veteran
Re: Ulei Motor MERCURY
Uleiurile de motoare 10W 30 sunt ACELEASI indiferent ca le chiama Mercury, Quicksilver, Agip sau Castrol.... singurul criteriu in alegerea lui e faptul ca trebuie sa fie pt. motoare in 4 timpi.radzvaan scrie:Stie cineva unde gasaesc la noi ulei MERCURY 10W 30 pentru motor Mercury Fourstroke?

Nu e cu nimic mai bun sau ungerea sa se faca mai bine sau chiar sa trebuiasca schimbat mai rar decit scrie in cartea tehnica ....asa incit e pacat sa-ti irosesti energiile cautind uleiul cu numele motorului , e pierdere de vreme .... parerea mea

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Mai am o rugaminte: sunt la primul motor si nu stiu nimic despre rodaj - am inteles ca sunt necesare 10 ore in apa de lac ( nu pe curgatoare)
Deasemenea as dori sa stiu la ce viteza se face rodajul, daca schimbul de ulei este recomandat anual indiferent daca am sau nu 100 de ore , etc
Daca aveti si alte sfaturi le astept cu nerabdare.
Va multumesc
Deasemenea as dori sa stiu la ce viteza se face rodajul, daca schimbul de ulei este recomandat anual indiferent daca am sau nu 100 de ore , etc
Va multumesc
spinning-addicted!
Nimeni..... nimic?radzvaan scrie:Mai am o rugaminte: sunt la primul motor si nu stiu nimic despre rodaj - am inteles ca sunt necesare 10 ore in apa de lac ( nu pe curgatoare)
Va multumesc
Completez cu inca o intrebare: Ce tip de ulei sa bag in cizma? merge tot 10W 30?
spinning-addicted!