ulei de peste
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Wavedancer
- veteran
- costica_fishing
- veteran
Stimati domni.
Spraiul ala de la Sensas, l-am incercat la Portita. Nu am prins nimic, nu am pescuit mai mult de o ora, nu a prins nici altcineva. Are un miros mult mai usor de suportat (de catre mine, prietena mea nu imi impartaseste opinia - nu a iesit din mine mirosul 3 zile) spre deosebire de cel de la Ultrabite - catfish (pe care nu l-am incercat inca).
oricum, opinia lui Dan mi se pare cel putin interesanta!
Daca tot l-am cumparat, mai incerc.
Spraiul ala de la Sensas, l-am incercat la Portita. Nu am prins nimic, nu am pescuit mai mult de o ora, nu a prins nici altcineva. Are un miros mult mai usor de suportat (de catre mine, prietena mea nu imi impartaseste opinia - nu a iesit din mine mirosul 3 zile) spre deosebire de cel de la Ultrabite - catfish (pe care nu l-am incercat inca).
oricum, opinia lui Dan mi se pare cel putin interesanta!
Daca tot l-am cumparat, mai incerc.
apropo de dr juice, la penultima partida de salau (una de proasta amintire) mihaif ne-a dat cu mare pompa o sticlutza cu smegma din asta. eu am dat fara, prietenul meu a folosit dr juice, din aceeasi barca, pescuit cot la cot. rezultat: el a prins cu un strapi mai mult decat mine. dar eu dadeam cu shad-uri mari iar el cu gruburi mici de strapi, deci rezultatul e cu atat mai lipsit de relevanta. poate la somn sau la ***** sa se justifice, dunno.
respect!
respect!
-
- utilizator constant