Uitati vrajba si certurile! A bagat POWER PRO!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
N-am prins nimic, ca sunt la inceput de spinning si mai am mult de invatat.ovidiu scrie:ai dat, ai dat.... da' ai si prins?soriniusc scrie:Si mie mi-a ajuns comanda( PP de 10). Si am si dat cu el dejaNa, sic!

Oricum PP-ul e super super. Nu face bucla deloc, se duce ca din pusca, si am dat si cu voblere de 3 gr., tinand cont ca Maver-ul meu are act. 12-30gr. Ce mai, foarte tare frate

-
- utilizator constant
eu iti spun ca este subtire si foarte rezistent (am pescuit 4 ani numai cu fireline) dar din martie numai power pro de 10lb.
mi-am mai comandat acum 2 saptamani inca o rola doar ca sa am de rezerva...pentru ca nu prea se gaseste... parearea mea ar fi sa-ti comanzi cat mai este....
power pro de 10lb este subtire si rezistent am prins cu el si un record personal (27kg)
oricum grosimea firelor textile este mai greu de masurat decat firele de nylon.
nu mai ezita!
sau ezita!
mi-am mai comandat acum 2 saptamani inca o rola doar ca sa am de rezerva...pentru ca nu prea se gaseste... parearea mea ar fi sa-ti comanzi cat mai este....
power pro de 10lb este subtire si rezistent am prins cu el si un record personal (27kg)
oricum grosimea firelor textile este mai greu de masurat decat firele de nylon.
nu mai ezita!
sau ezita!

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
- johnnybravo
- Moderator
-
- utilizator constant
- Mugurstefan
- veteran
Gabi Dan scrie:Revin, stie cineva sa-mi raspunda la intrebarile astea?
Cam ce grosime are PP de 10 lb??
Vad ca este si de 8lb si de 5lb.
Aveti idee cam ce grosime au celellalte doua??
Pe mine ma intereseaza in primul rand grosimea firului, si daca tot e asa laudat parca as lua si eu
Cine stia are sau a vazut poa sa-mi spuna si mie cum e PP de 5lbs fata de Fireline de 4 lbs ??
Pareri pro contra.
am PP de6lbs si e pe vine o comanda de 4lbs Fireline, si eram curios de PP5lbs.
In catalogul Cabelas mai scrie ca e mai subtire PP5lbs ca Fireline-ul de 4lbs.
O fi adevarat??

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !