Azi am fost sa schimb voblerul si am mai luat vreo 2 in plus...am ales vreo 4 si am mai dat peste inca unul stramb...
Mai mari nu am inca dar cert este ca cele mici de 2 pot avea astfel de defecte, lucru cam naspa daca le comandati pe net din alt oras al tarii...
Mi s-a mai intamplat si cu un cozma, altfel un vobleras care arata bine dar care e total descentrat....
Nu am avut probleme la producatorii care le fac in "serie", cred ca e o problema specifica celor care le lucreaza mai mult sau mai putin manual, din balsa...
Cele de plastic turnate sunt ok(yozuri,strike pro, jaxon, etc...), la Salmo tot ce am e impecabil, rapala impecabil...chiar daca sunt mici defecte se ajusteaza din inel...
Cand comandati pe net microvoblere rugati pe cei de la magazinul online sa le verifice pe cat posibil (UD-urile nu au cutiile lipite sau sigilate, din fericire...) ca sa scutiti un curier in plus si cateva zile bune de asteptare in plus....
PS: Altfel, cele care sunt corect executate, merg impecabil si au o bataie care mie imi place foarte mult