U-40 Cork Seal
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
U-40 Cork Seal
Stie cineva unde se poate gasi asa ceva ? e vorba despre o solutie ce previne murdarirea plutei (de la lanseta ), pastrindu-i in acelasi timp calitatile ...si o viata mai lunga!!!
Din viata scapa cine poate.
eu imi intretin manerul lansetelor cu o solutie de la Pronto i zice Legno Vivo,e un fel e crema cu ceara de albine,dai putin pe o carpa si stergi manerul,se si curata foarte bine si intra si in pluta avind rol de ingrijire si protejare,il folosesc de foarte mult timp si plutele arata ca noi,mai dau putin cu el si la imbinarea tronsoanelor lansetelor,previne blocarea.
U-40 Cork Seal poti face comanda de pe la Cabelas etc.
-
- veteran
-
- veteran
deci dai direct pe manerul de pluta cu solutia asta fara sa-l mai stergi cu nimc in prealabilCristi E scrie:eu imi intretin manerul lansetelor cu o solutie de la Pronto i zice Legno Vivo,e un fel e crema cu ceara de albine,dai putin pe o carpa si stergi manerul,se si curata foarte bine si intra si in pluta avind rol de ingrijire si protejare,il folosesc de foarte mult timp si plutele arata ca noi,mai dau putin cu el si la imbinarea tronsoanelor lansetelor,previne blocarea.

solutia e si pt curatire si pt intretinerea suprafetelor lemnoase=pluta,eu pun asa,citeva picaturi pe o carpa,solutia e de consistenta unui sampon sa zic,sterg pluta de murdarie,vei vedea pe carpa,dupa care pun iara cateva picaturi pe carpa dar pe un loc curat si sterg iara,cam asta e,dau pe lansete de cativa ani si plutele arata ca noi.
solutia o gasesti la magazine e intr-un flacon maro de 250ml,Pronto Legno Vivo,crema con cera d`api,e de Johnson Wax Inc USA facuta.
solutia o gasesti la magazine e intr-un flacon maro de 250ml,Pronto Legno Vivo,crema con cera d`api,e de Johnson Wax Inc USA facuta.
-
- veteran