Tub reglabil pentru lansete ET

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
qwe1qwe
senior
senior

Tub reglabil pentru lansete ET

Mesaj de qwe1qwe » 27 Dec 2012, 01:19

Ce parere aveti de aceasta "cutie"?
http://www.energofish.ro/product.php/Tu ... 0-210cm/5/
Am un tub facut din PVC dar m am saturat sa tot dau mulinelurile jos cand plec si sa le pun pe bete cand ma apuc de pescuit :(.
Am 2 lansete de cast dintr-o bucata de 7 picioare si caut solutii pentru comoditatea mea.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Tub reglabil pentru lansete ET

Mesaj de semlecangheorghe » 27 Dec 2012, 08:32

1 stick-jacket si o husa pentru mulineta+putina atentie pe masina..
Asta ca solutie mai ieftina..
Daca de la masina la locul de pescuit ,treci prin boscheti,pe linga pomi,tufe,etc,cu bazooka mi s-ar parea mai incomod...Doar o parere..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 27 Dec 2012, 13:17

E foarte buna pentru transportul betelor pe distante relativ lungi cu masina, autobuzul, avionul etc Daca o scoti din masina si mai mergi cu ea in mana cativa kilometrii, nu mai e rentabila. Protejeaza foarte bine lansetele, poate fii incuiata cu lacat si are si ceva spatii ptr accesorii. Daca te hotarasti la asa ceva, am eu una in plus (pe care am luat-o din exces de zel) si de care m-as desparti ptr o suma mult mai mica decat costa una noua, desi este nefolosita.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 27 Dec 2012, 15:43

...tub PVC am si eu pt. lanseta de "jiguit" si configuratia lansetei mi-a permis un diametru destul de redus , 7o mm... :wink:
...chiar azi am vazut la magazin o "bazooka" din aceasta cum vrea " qwe1qwe " si mi s-a parut extrem de "agabaritica" pentru un transport mai indelungat decat din casa la masina.
...consider ca e mai incomod decat un montat-demontat mulineta.

Scrie răspuns