trinis sau avid ?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 31 Oct 2009, 11:54

vorbeam de ml-uri aici.... nu pot sa scriu prea multe ca-s la pescuit acusa, da va arat diseara ce a facut trinis-ul... :wink:

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 31 Oct 2009, 13:45

in gama de pret mediu-mare Trinis-urile si Avid-urile sunt niste bete excelente, indiferent lungime, si clasa d eputere...Trinis-urile se pare ca la categoria L si ML sunt ceva mai rapide s-ar parea...Avid-urile ceva mai cuminti dar suficient se sensibilie si rapide pt. un jig-ing de calitate...ar mai fi ceva de mentionat si anume ca Trinis-urile sunt echipate cu inele Fuji SiC fata de Avid-uri care au Alconite-uri...oricum ambele sunt bete excelente...eu am un Trinis de 1,90m, Medium, 5-21 gr. pe care-l folosesc la stiuci cu linguri si un Avid 7'6", ML, 1/8-3/8 oz. pe care-l folosesc la jig-uri pana in 10 gr...sunt usoare, rapide si senzitive ambele. :wink:

Torescu Octavian
senior
senior

Mesaj de Torescu Octavian » 31 Oct 2009, 23:16

nu ezita cumparati trinis ca este cel mai bun bat din gama asta.senzitiv lucrat bine rezerva mare nu face poc poc la peste mare,eu le am probat pe ale mele ca am 3 bucati toate 702ml.sta foarte bine pe pesti foarte mari.am luat salai mari si crapi de 14 15 kg bucata de sapte binenteles si nu m a dezamagit.deci sincer daca nu ti iei daiwa steez care seamana un pic la caracteristici cu trinisul doar ca este mult mai usor...alta poveste...

Scrie răspuns