Trabuco

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 28 Iul 2005, 08:51

Dupa cate spune Costica, nu m'am inselat vizavi de fir, se simtea mai gros la mana si rezistenta era exagerata.

http://www.trabucco.it/en/network.php vedeti acolo o adresa de e-mail a unui dealer din Romania.

Una, alta pana nu'si cumpara cineva nu vom sti cat de bune sunt. :lol:

Numai bine!

blackmind
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de blackmind » 19 Aug 2005, 13:52

am facut o diferenta intre trabucco
t-force 0.148 care bate putin spre 0.16(poate l-or masura cu altceva)un fir moale cu o elasticitate foarte buna pret 150m 135k cu maxima chamelon 0.12 nu am pus mana pe fir mai elastic si asa rezistent de 0.12...250m pret 300k...fara sa tin cont de diferenta de grosime am incercat firele... incomparabile
in detrimentul celor trabucco...
nu pot sa zic cu siguranta ce era dar am observat o chestie in timp ce dadeam cu acest fir trabucco parca se fractiona in bucatele mici si multe...(dadea semne de rupere sau...?)
legat de bete... raport calitate pret foarte bun eu zic ca sunt peste mitchell(stop deci mitchell-u ala comercializat in romania,cormoran si daiwa alea de supermarket-uri)
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe

bodi1971
junior
junior

Mesaj de bodi1971 » 20 Aug 2005, 07:25

In legatura cu betele,eu am un Trabucco Syncron SV de 2,40m,act.5-20.Merge minunat la clean,chiar si maricel.Am prins si o stiuca de cca 1kg cu el.Dar cel mai "valabil" test a fost eliberarea voblerelor agatate,cand am solicitat f.serios batul.Oricum,eu sunt f.multumit de el pana acum.

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 20 Aug 2005, 08:00

salut! eu a un ULTRON MANIE de 2,7m.
am prins de la salau de pana-n 5kg. la somn de 14kg, si fitofag de 17 (agatat cu jigul) un bat f. puternic fara a fi rigid sau depinde, poate unii il vor gasi rigid.
cu acelasi bat am scapat un somn mare (30-40kg.) dupa drill de 15-20min. a cedat firul (berkley fireline 0,17)
cat despre fire am folosit T-force si am fost foarte multumit de el. (la stationar si shefield)
oricum cred ca multe firme au scule bune; problema apare atunci cand vrei sa dai cu jig de 4g. cu acelasi bat cu care poti lansa si unul de 25g.
noi am cam vrea ca un bat sa faca tot..daca se poate sa si vaslim cu el...:)
numai bine,fir intins!

aldo
junior
junior

Mesaj de aldo » 28 Aug 2005, 18:59

VA SALUT baieti . Buna discutia pe tema TRABUCCO si v-as ruga sa ancercam sa luam la rand absolut toate firmele distribuitoare de art. pentru pescuit si sa facem acelasi lucru . Ca pescar vreau sa va spun ca am folosit foarte multe fire . An marea lor majoritate dupa cateva sedinte de pescuit ( 3-4 ) trebuiau schimbate .Nu m-ai vorbim de gogosile scrise pe ele referitor la memorie , elasticitate, rezistenta cu s-au fara nod si altele ( vaporase chinezesti ) . Folosesc de aproximativ 1 an firele de la TRABUCCO ( produse an japonia , scrie pe toate cutiile ) au preturi foarte accesibile pentru noi toti , T-FORCE S-CAST , SUPER ELITE C-CAST si celelalte ( nu vreau sa fie luat ca reclama mesajul ) , fire cu memorie foarte slaba , rezistenta f.buna la nod si cu o durabilitate an timp foarte mare .Am si doua lansete de spinning de la ei SYNCRON CATCHER 2,7 si BLACK FURY TRAVEL MASTER 2,4/2,7 nu m-au lasat pana acum .
Cred ca piata noastra de scule de pescuit ancepe sa se apropie de cea europeana daca avem o piata concurentiala adevarata . Nu ne ramane decat sa speram ca vor veni si alte scule si ma bune decat pana acum .
Fire antinse baeti.

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 29 Aug 2005, 00:40

Sorin scrie:firele mono produse de ei sun f bune
Trabucco nu produce fire ci isi pune numele (ca si altii )pe niste fire bune japoneze conform unui contract facut cu acestia.

Jean Scurtu

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 29 Aug 2005, 01:13

Cu betele Trabucco e aceeasi situatie ca si cu firele ,nu el le face el ,sunt facute de altii dupa specifiicatiile lui(in Italia sau Asia)el punandu-si numele conform contractului.

Betele Trabucco sunt nu bune ci f. bune(cel putin cele telescopice pe care le am eu) si stiu ce vorbesc.

Am un TRABUCCO EXXON POWER BOLO 500(5M.),un TRABUCCO EXXON BOLO EXTRA TOUGH 500(5M.),un TRABUCCO LEGACY BLS 500(5M.) COMPETITION si un TRABUCCO NEXIA STRATOCAST 4800(4,8M.) 20-80G.,bete de care sunt f. multumit si pe care cel mai mult le folosesc la pescuitul la jig.

Jean Scurtu

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 29 Aug 2005, 07:29

Asa este Jane, si eu am scule Trabucco, si sunt multumit de ele, ba chiar f multumit. Dar si in Italia poti cumpara Trabucco ieftin. Din cite stiu eu Trabucco sint de doua feluri, Trabucco fabricate la REGLAS, si Trabucco fabricate in Asia.Tu ai sigur din cele fabricare la Reglas, acolo unde se fabrica si pentru Maver, Milo, Colmic, etc.Diferenta este cam mare intre cele doua productii. Fabricatiile Asiatice nu se fac fara implicarea firmei , asa ca sa fiti siguri ca angrosistul Trabucco comanda marfa in Asia si gata. Este si un mijloc de a putea tine preturile mai mici ale produselor Reglas.In schimb fata de cele care sint chinezisme ordinare se pare ca sint mai binisor lucrate. La noi inca este greu sa se vinda scule Reglas. Costa ceva binisor mai mult.
Dady

aldo
junior
junior

Mesaj de aldo » 29 Aug 2005, 08:33

Aveti perfecta dreptate . Nu stiu care dintre firmele distribuitoare de art. pt. pescuit nu produce an china .Eu am vrut sa spun ca avem an fata cu mici exceptii produse cu un raport calitate pret bine echilibrat.Cine nu produce an china ?S-au ce nu pirateaza chinezii ?Vroiam sa spun ca si voi ca sunt multumit de sculele trabucco pe care le am ,ca sunt fabricate la REGLASS sau nu e o chestiune care nu ma priveste atata timp cat satisfactiile de pe urma lor este deplina .

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 29 Aug 2005, 09:05

Asa este si iti doresc sa ai parte de scule din ce in ce mai bune. Dar sculele produse la REGLAS sint superioare, si asta se simte cum ai pus mina pe ele.Altfel nu s-ar explica existenta acestei fabrici. O zi buna...
Dady

Scrie răspuns