Trabucco T-Force vs. Mustad Ayaka
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Trabucco T-Force vs. Mustad Ayaka
Este cineva care a folosit aceste fire? Care este mai buna dupa parerea voastra?
Nush daca imi aduc bine aminte! Da parca ala e un fir galben mai mat sau ceva de genu asta(de trabuco de care a zis adilucu). Daca e ala nu te-as sfatui sa-l cumperi. E mai elastic decat elasticul de la kiloti. Mi-m luat k imi placea cum arata, nici prin cap nu mi-a mai trecut sa vad cum sta cu elasticitatea. O singura data l-am pescuit, dar si atunci nu mai mult de 5-10 minute, asa impresie proasta mi-a facut.
Stiu k se termina cu River Trout si k era trabucco pe bune, da pt spinning e cel mai prost recomandat fir(dupa parerea mea). Pe cuvant k n-am mai vazut atata elasticitate la un fir. Daca vb de acelasi fir cu adilucu(99% k e acelasi), kiar nu pot sa-mi dau seama de ce a fo multumit de el, mai ales daca l-a folosit la spinning.
Aiaka foloseste Stefan Tudose la stiuca si e ff multumi de el. Dupa ce si-a luat o rola, daca mai tin eu bine minte si-a mai luat una, atata de multumit era de el(oricum parerile sunt subiective, tie s-ar putea sa nu-ti placa de exemplu). El foloseste varianta fluo. Eu nu l-am incercat, pt k de cativa anisori dau numa cu textil, k imi place mai mult.
Stiu k se termina cu River Trout si k era trabucco pe bune, da pt spinning e cel mai prost recomandat fir(dupa parerea mea). Pe cuvant k n-am mai vazut atata elasticitate la un fir. Daca vb de acelasi fir cu adilucu(99% k e acelasi), kiar nu pot sa-mi dau seama de ce a fo multumit de el, mai ales daca l-a folosit la spinning.
Aiaka foloseste Stefan Tudose la stiuca si e ff multumi de el. Dupa ce si-a luat o rola, daca mai tin eu bine minte si-a mai luat una, atata de multumit era de el(oricum parerile sunt subiective, tie s-ar putea sa nu-ti placa de exemplu). El foloseste varianta fluo. Eu nu l-am incercat, pt k de cativa anisori dau numa cu textil, k imi place mai mult.
Eu inca mai am pe un tambur firul de care spune adilucu,inca-l folosesc,sunt foarte multumit de el,matasos si cu putina elasticitate,fara memorie.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
eu am un trabucco s-force, tot de la adilucu am aflat de el, si mi se pare suuuper , poate cel mai bun fir cu care am pescuit vreodata la wobler, si am folosit o gramada ana acum...
God Grant that I may live to xxx until my dying day, And when it comes to my last cast
I most humbly pray, When in the Lord's safe landing net I'm peacefully asleep,That in His mercy I be judged As big enough to keep.
I most humbly pray, When in the Lord's safe landing net I'm peacefully asleep,That in His mercy I be judged As big enough to keep.
Andrei, dupa cum vezi, nu cred ca vorbim de acelasi fir. Cel de care zic eu nu a asa ealstic cum spui tu. Sau probabil e o varianta mult imbunatatita a firului pe care l-ai folosit tu candva.
Oricum, zilele acestea am luat(de la Jean Scurtu) o rola de Stren Magnathin ( http://www.stren.com/line_magnathin.htm ). Inca nu l-am pus pe tambur. Cand voi incepe sa-l folosesc, voi reveni cu impresii.
Oricum, zilele acestea am luat(de la Jean Scurtu) o rola de Stren Magnathin ( http://www.stren.com/line_magnathin.htm ). Inca nu l-am pus pe tambur. Cand voi incepe sa-l folosesc, voi reveni cu impresii.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Am fost un pic cam 'smecher' cand am deschis acest topic
. Am folosit ambele fire. Am avut nelamuriri si de aceea am deschis acest topic daca esti cineva care a patit ca mine.
1. Mustad Ayaka: un fir excelent,matasos,lansari lungi,chiar surprinzator cat de departe poti arunca, dar dupa 2 luni
de utilizare puteam sa rup fff usor cu mana. Asta e singurul dezavantaj; oare trebuie asa de frecvent schimbat?
2. Trabuco T-Force Super Cast: cu acest fir nu poti sa lansezi asa de departe cum poti cu Ayaka, dar e tare, nu se rupe repede. Singura problema (pana acum) ca sare de pe tambur,si nu stiu de ce.

1. Mustad Ayaka: un fir excelent,matasos,lansari lungi,chiar surprinzator cat de departe poti arunca, dar dupa 2 luni

2. Trabuco T-Force Super Cast: cu acest fir nu poti sa lansezi asa de departe cum poti cu Ayaka, dar e tare, nu se rupe repede. Singura problema (pana acum) ca sare de pe tambur,si nu stiu de ce.
O fi mai rigid si are memorie
Mulineta cum bobineaza pe tambur?

Michael va recomanda Regulamentul forumului
Daca Trabucco T-Force Super Cast sare de pe tambur motivul trebuie sa fie ca e mai"sarmos" cu memoria bobinei mai mare.Vectrex94 scrie:Am fost un pic cam 'smecher' cand am deschis acest topic. Am folosit ambele fire. Am avut nelamuriri si de aceea am deschis acest topic daca esti cineva care a patit ca mine.
1. Mustad Ayaka: un fir excelent,matasos,lansari lungi,chiar surprinzator cat de departe poti arunca, dar dupa 2 lunide utilizare puteam sa rup fff usor cu mana. Asta e singurul dezavantaj; oare trebuie asa de frecvent schimbat?
Jean Scurtu