top naluci
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Bogdan_Alex
- veteran
- Bogdan_Alex
- veteran
Topurie de genul asta sunt facute pentru cei ce nu reusesc de nici o culoare sa se decida ce naluca sa cumpere pentru o specie sau alta...
Tre' sa recunoastem, pentru unii este o salvare...
Cum spunea si Ryobi, treburile stau atat de ciudat in privinta asta incat nimic nu este imposibil si de neicercat.
NU UITATI, PESCUITI LA RAPITORI!!! YEAH!!!
Tre' sa recunoastem, pentru unii este o salvare...
Cum spunea si Ryobi, treburile stau atat de ciudat in privinta asta incat nimic nu este imposibil si de neicercat.
NU UITATI, PESCUITI LA RAPITORI!!! YEAH!!!
naluca cea mai buna e aia pe care o uzi si o folosesti des. sunt, poate, cateva "reguli" sa zic asa, de exemplu: in ape tulburi sau unde se pescuieste foarte mult - culori mai tipatoare, mai stridente si in ape foarte limpezi sau unde se pescuieste foarte rar - culori mai naturale, da la urma urmei incercarea e mama reustei, nu poti sa stii niciodata...
boblerul meu preferat, cu care am prins cel mai mult este illex Chubby 38 Bone - biban, salau, clean, pastrav, face ravagii cateodata. "problema" e ca imi place si mie al dreaq de mult si pescuiesc si foarte des cu el...
poate de aia e asa de "bun" 

boblerul meu preferat, cu care am prins cel mai mult este illex Chubby 38 Bone - biban, salau, clean, pastrav, face ravagii cateodata. "problema" e ca imi place si mie al dreaq de mult si pescuiesc si foarte des cu el...

Naluca preferata nu este totdeauna si naluca prinzatoare
In schimb, naluca cea mai buna, ar fi naluca pe care o folosesti de cel mai mult timp(desigur, folosita in apa si la speciile pentru care este conceputa), cum zicea si Ioan s. Cu cat o folosesti mai mult, cu atat o cunosti mai bine, si asta e lucrul cel mai important. Oricum, vei pierde multe pana vei reusi sa le cunosti, dar si dupa aceea

In schimb, naluca cea mai buna, ar fi naluca pe care o folosesti de cel mai mult timp(desigur, folosita in apa si la speciile pentru care este conceputa), cum zicea si Ioan s. Cu cat o folosesti mai mult, cu atat o cunosti mai bine, si asta e lucrul cel mai important. Oricum, vei pierde multe pana vei reusi sa le cunosti, dar si dupa aceea