Top 10 voblere la SALAU
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
vobleres
Salut baieti,ma bucur ca a deschis cineva acest subiect.Si in legatura cu voblerele de salau nu exista regula ,adica voblerul CUTARE prinde de nu se poate.Eu personal am o trusa de voblere bine dotata special destinata acestui peste mult cautat de noi pescarii .In 90 % din iesirile mele tuisterul sa dovedit nr 1 dar au fost situatii in care tuisterul nu a dat rezultate pt ca pestii erau intr e ape sau atacau la suprafata sau stateau in zone in care nu putea fi prezentat un tuister din anumite motive ,apa mica etc.Deci ati gasit salaul sau stiti ca e acolo nu ramane decat sa dati frau imaginatiei,adica Rnruri ,Suspendinguri,Crankuri,Cicade si chiar Cozme de 7 sau 9 cm.De ce spun Cozme o sa va intrebati?Am avut cateva partide in care Cozma sa dovedit nr 1.Am avut si o partida de test sa zic asa,stiu foarte bine zona undeva pe putin cunoscutul Arges in aval de Mihailesti .Am ajuns la locul cu pricina si ne am hotarat sa dam la twister sa vedem testul.Am dat de mia cazut mana si nici un tac si am dat cu echipament cat se poate de corespunzator,gramaj de care trebuie, fir textil, bat,etc.Apoi am schimbat tactica si am aruncat un vobler ,am dat ce am dat si imi dadeam seama ca voblerul nu ajungea unde trebui.Am dat cu n voblere si ultimul care a ramas neincercat a fost un Cozma de 7 cm culoarea A 10 ,am inceput sa prind exemlare de la 800 g pana la 3 kg colegul meu nu avea Cozma asa ca folosea un Bulhead Clown de 4,5 cm dar nu avea rezultatele mele nici pe departe.Ce sa va zic acum acest Cozma face parte din trusa mea de voblere de salau.CONCLUZIA,parerea mea bineinteles ca portiunile de lac sau de rau trebuiesc incercate cu diferite feluri de voblere sau naluci.FIR INTINS.
top 10vb salau
Jackal,model TN(6si7cm),culoare AYU
Rapala model Original Floating de 7cm culoare V(vampire).

Rapala model Original Floating de 7cm culoare V(vampire).
- kuin tauti
- veteran
- kuin tauti
- veteran