discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
kingofbeasts
- veteran

-
gabitoi scrie:Super tare ''scula''. Ma gandesc insa la un singur lucru. Nu o sa facem mai mult rau pestilor cu bucatile de plasa ramase pe fundul apei ? Paguba adusa braconierilor e clara. Ganditiva totusi ca toate bucatile si resturile de plasa vor ramane pe fundul apei. Alta ar trebui sa fie solutia.

in ceea ce priveste barajele eu intr-un fel mizez pe asta (pe resturi de plase) .

o sa li se infunde turbinele la hidrocentrale cu resturi de plase si atunci vor lua aia masuri pentru interzicerea pescuitului cu plasa in mod real nu doar pe hartie.

-
stefanflorin
- veteran

Cea mai tare inovatie in "pescuit".
Urasc atarnatorii!
-
adyy
- junior

kingofbeasts scrie:
o sa li se infunde turbinele la hidrocentrale cu resturi de plase si atunci vor lua aia masuri pentru interzicerea pescuitului cu plasa in mod real nu doar pe hartie.

Imi place ideea.
Peste vreo 2 saptamani cand oi avea timp liber ma apuc de confectionat o jucarie din asta.
Cred ca chiar se poate umbla la design un pic.
-
smg
- senior

-
adyy scrie:kingofbeasts scrie:

Imi place ideea.
Peste vreo 2 saptamani cand oi avea timp liber ma apuc de confectionat o jucarie din asta.
Cred ca chiar se poate umbla la design un pic.
Daca faci ceva sunt interesat ...zonele pe unde ma duc pe Dunare sunt intesate da asa ceva si as vrea sa fac putina curatenie, te rog sa ma ai in vedere ,achit contravaloarea produsului !
Multumesc si astept vesti !
Scump si prost am mai vazut ,ieftin si bun niciodata !
-
walhala
- utilizator nou

Vreau si eu , bineinteles -contracost.
Cu cat vom fi mai multi cu atat e mai bine.
-
gabitoi
- veteran

-
Le-a incercat cineva pana acum ?
Concluzii ?

Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.
-
tavistan
- veteran

gabitoi scrie:Super tare ''scula''. Ma gandesc insa la un singur lucru. Nu o sa facem mai mult rau pestilor cu bucatile de plasa ramase pe fundul apei ? Paguba adusa braconierilor e clara. Ganditiva totusi ca toate bucatile si resturile de plasa vor ramane pe fundul apei. Alta ar trebui sa fie solutia.

Frumos ca te-ai gandit si la pesti... eu m-am gandit numai la paguba produsa braconierilor

Dar ma gandesc totusi ca scenariul ar fi cam asa: intri, pescuiesti... agati naluca in ceva plasa (astia le intind pe fund, ca pe la suprafata nu le-am vazut). Pui a doua lanseta cu ... inventia si incepi sa ari zona. N-o sa tai plasele complet, n-ai cum. Vine omu' pe-ntunecate, se-apuca sa-si scoata plasele. Iti dai seama ce drama pe bietu' om?

-
adiwolf
- veteran

tavi,
scenariul tau este total gresit daca ne raportam la Olt,
acolo plasele sunt la suprafata, ziua in amiaza mare, braconierul sta si pazeste scula si nu este singur, niciodata.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
gabitoi
- veteran

-
adiwolf scrie:tavi,
scenariul tau este total gresit daca ne raportam la Olt,
acolo plasele sunt la suprafata, ziua in amiaza mare, braconierul sta si pazeste scula si nu este singur, niciodata.
Scenariul este gresit daca ne raportam si la Arges. S-au taiat cauciucuri , s-au spart masini , AGVPS-ul a confiscat plasele si pe urma le-a inapoiat braconierilor.Problema este mult mai grava decat vor multi sa recunoasca.Dar asta e............
Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.