textil Spiderwire
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
textil Spiderwire
Ati folosit firul asta? Am luat o rola recent si n-am scos firul la apa inca? Cum se comporta...? Modelu' e asta: Spiderwire Stealth Camo 0,12mm/7,1kg/110m

Re: textil Spiderwire
In primul rand te-ai pacalit singur legat de diametru si rezistenta : eu nu cred ca are 0.12 mm si nu tine 7.1 kg !catax4u scrie:Ati folosit firul asta? Am luat o rola recent si n-am scos firul la apa inca? Cum se comporta...? Modelu' e asta: Spiderwire Stealth Camo 0,12mm/7,1kg/110m
Pe piata americana un fir care sa aiba o rezistenta de 7 KG adica 15 LB = 0.22 mm

www.pentrupescuit.ro
Ce am primit eu arata exact ca in poza si pe el scrie 'made in USA'. Acum, poate ca ai dreptate... Nu stiu sigur.
-
- veteran
am avut eu, l-am folosit mai mult pentru inaintasi si 'strune' in pescuitul stationar, nu am avut curiozitatea sa-l folosesc la spin (dar din altele auzite s-ar mai umfla un pic si daca te tine rola un an incepe usor usor sa se scamoseze, dar dupa un timp mai indelungat de folosire)
era la reducere la mim-team cu 35-40lei nu mai retin exact
cel de 0,12mm daca nu ma inseala memoria avea in jur de 0,14-0,16mm si ducea undeva la 4,5 -5kg.
era la reducere la mim-team cu 35-40lei nu mai retin exact
cel de 0,12mm daca nu ma inseala memoria avea in jur de 0,14-0,16mm si ducea undeva la 4,5 -5kg.
- stefanflorin
- veteran
Pe ala fluo il mai folosesc si eu, nu-i grozav dar merge, mai ales cand iei pestoci mai mici cu el, sau nu vrei sa strici un fir la care tii. Se umfla, se decoloreaza si se flocaie dupa nu foarte mult timp.
Urasc atarnatorii!
Recent mi-am luat si eu varianta fluo,abia am gasit si voiam sa il incerc demult.
Profilul e rotund si pare rezistent dar daca se deterioreaza repede.....
Folosesc in schimb de mult timp Spiderwire Ultracast Yelou si sunt
multumit de el,fir foarte rezistent si la nod si la abraziune.Recomand.
Profilul e rotund si pare rezistent dar daca se deterioreaza repede.....
Folosesc in schimb de mult timp Spiderwire Ultracast Yelou si sunt
La fel si eu, foarte multumitlau_bau scrie: Folosesc in schimb de mult timp Spiderwire Ultracast Yelou si sunt