textil rosu
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: textil rosu
Eu dau cu PP rosu. Acum e al doilea sezon. S-a decolorat putin, e mai spre roz, dar alte probleme nu am avut cu el. Suna putin prin inele, dar m-am obisnuit, fara zgomotu ala parca ii ciudat sa pescuiesc
)

-
- veteran
Ultima rosu folosesc eu. De 8 lb. Cumparat anul acesta, are cateva partide. Foarte rotund, aluneca bine prin inele, insa s-a decolorat deja pe metrajul folosit si, mai neplacut, s-a scamosat pe primii 10 metri. Se vad cum ies din el scame, la propriu. Nu am avut probleme cu el, dar imi sta ca un pitic pe creier treaba asta.
- kingofbeasts
- veteran
multumesc pentru raspunsuri probabil ca voi ramane la Spiderwire sau Ultima.
De unde ai cumparat firul?Nu l-am gasit pe nicaieri pe net.spiridusul scrie:Ultima rosu folosesc eu. De 8 lb. Cumparat anul acesta, are cateva partide. Foarte rotund, aluneca bine prin inele, insa s-a decolorat deja pe metrajul folosit si, mai neplacut, s-a scamosat pe primii 10 metri. Se vad cum ies din el scame, la propriu. Nu am avut probleme cu el, dar imi sta ca un pitic pe creier treaba asta.
Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.
@ gabitoi
...gasesti de 6, 8 si 10 lbs .Gogol scrie:Vezi la marele peste fir rosu ultima power-braid. ...